Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2006, 17:08   #10
Neztas
Użytkownik Forum

Neztas's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Neztas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ethical
Świat: Iridia
Poziom: 156
Skille: 104
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sake Ryu-Keisei Pokaż post
E... i Knightwatch Tower to miejsce znajdujące się pod PoH (a dokładniej pod Necromancers House), do którego istnieje klucz, ale nie istnieje jak na razie wejście. Nie mylcie tego z Nightmare Knights ; D
Po pierwsze Knightwatch Tower to nie podziemia, tylko wieża, wiec nei moze znajdowac sie w podziemiach ;p
Po drugie część podziemna Knightwatch tower znajduje się (!!!) pod Knightwatch tower.
Po trzecie - tak jest klucz, i było wejscie ale sie zmyło w updacie parę lat temu.
Po czwarte Nightmare Knights są z tym związani, ale tlumaczenie tego wszystkim zajelo by zbyt wiele miejsca.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sake Ryu-Keisei Pokaż post
przeciwnikami Nightmare Knights byli Brootherhood of Bones, czyli grupa nekromantów na czele z Goshnarem.
Po piąte uciekli oni na Drefię tzn zachodnią Darashię

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Profesormarian Pokaż post
Kiedys w KnightWatch Tower był quest na Warlord Sworda, ciekawe czy z jej otworzeniem znowu będzie dostępny
Po szóste to taki z ciebie profesor jak ze mnie paralotniarz. Nie, nie było tam questa za Warlord Sworda i nie będzie, ponieważ logicznie rozumując (trudne, nie?) wprowadzenie questu na taki item wprowadzilo by chaos na wielu serwerach, gospodarka zmienilaby sie diametralnie, w ogóle dodawanie rare itemów w questach jest bez sensu (patrz: np. warlock quest, dzieki ktoremu Dragon Lance staje sie nic nie wartym shitem).

Po siódme "a gdyby" babcia miała wąsy to by była dziadkiem a "może" morze jest glebokie i szerokie i "chyba" jest

@ci co beda mnie bluzgac ze jestem wszystkowiedzacy i nie uznaje slow krytyki: nie mowie nigdy niczego, jesli nie wiem tego napewno. A wiem.

A po jedenaste: ubezpiecz sie.