Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2006, 18:14   #45
Gatho Gokhinin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
Domyślny

Ok chłopaki, dajcie spokoj i tak Riperr ma racje (lol ;p)

Tak serio mówiąc... Niektórzy się wypowiadają co to tam źle powiedzial, ale chyba on lepiej wie jak gral, no nie? Oceniacie ten wywiad przez pryzmat dzisiejszej Tibii.. błąd. Od razu mówie, że ja tamtych czasów w grze nie pamiętam, jakby ktos miał jakies pretensje.

Co do wywiadu (gratuluje chęci autorowi ;] )..
Wcześniej takie czary jak exori vis, mort, flam <b>by były</b> nieopłacalne (zakladając że istniały wtedy ;] ), mana ładowała się wolniej, więc expienie solo na takich Demonach, Warlockach czy innych dragonach nie wyglądało dla h-levela tak różowo.. Pytanie: kto by wydawał tyle pieniędzy na runy, gdy do ok 30lv początkujący sorc/druid musiał expić z war hammerem na jakis dwarfach. To normalne ze posiadał farme druidow, ciekawi mnie własnie jak w tamtych czasach wyglądało szybkie expienie dla takiego sorca, a to, że knight expił wtedy szybciej było oczywiste.
Co do bota... BlackD to nick osoby, która tego bota utworzyła, byc moze brat Messiaha, bota można wykupić za GP, więcej nie powiem, ale ostatnio szukałem informacji na temat tej bestii, więc mowie to, co chociaz moze byc umieszczone na Supported Fansite ; P
Pozdro.
Gatho Gokhinin jest offline   Odpowiedz z Cytatem