Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
To albo jestes felerny albo DL jakis mocny ci sie trafil, moim rycerzm (76 lvl 82 sword) zabicie DL to kwestia 10-20 UHow... dla porownania dla druida na 76 zabicie DL to kwestia 6-8 SD i 1-2 BP mf.
Znow jak przejdziemy do ludzi na 120 to mi potrzeba 3 SD, 0-2 strzalow z HMM i 1-4 leczen, albo 10-20 mf, a rycerzowi na tym lvl potrzeba 3 UH i 2-3 HMM.
Ludzie nie marudzcie ze rycerzowi troche gorzej idzie exp na smokach, na tej samej zasadzie ja moge marudzic ze rycerz podchodzi i 1-2 ciosy i zabija arcaniste a ja musze albo tracic 1-3 strzalow z explo albo gonic go, zablokowac i zabic 1-2 strzalami z mort w miedzyczasie jeszcze leczac sie bo mnie zjedzie do polowy zycia juz.
POWTARZAM: NIE WSZYSTKIE POTWORY SA DLA WSZYSTKICH PROFESJI
|
no ja nie wiem co bardziej by sie oplacalo. bicie solo, czy bicie w ekipie. nie mowie tu juz o 10 shooterach na dla bo to jest czysty bezsens, ale o teamie 1 bloker i 1 shooter. im wyzszy level maja oboje, tym wieksze ryzyko zarobku na huncie. arcanisci u mnie przy skilu 76/76 walac z dragon lancy sa na 2-3 hity ( 3 hity jesli sie podlecza w miedzy czasie co sie zdarza sporadycznie ).
jesli chodzi o to ze rozne potwory sa dla roznych profesji zgadzam sie w calej przeciaglosci. jakos nie potrafie sobie wyobrazic knighta expiacego tanio na gsach na pohu.