Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2006, 10:43   #13
bosal
TecHadmin

bosal's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek123 Pokaż post
Siemka wygrałem pacca na stronie www.sms.tibia.pl już mineło 6 dni od wygranej ale nie otrzymałem jeszcze pacca a pisze tam wyraźnie ze jak ktoś spersonalizuje swoje konto to może otrzymać pacca w przeciągu 3 dni albo i krócej.Regulamin: 11. Zdobywcy PACC musza spersonalizować swoje konta na Tibia.com (wygenerowac Rec-Key), w przeciwynym razie nie bedziemy mogli oplacić PACC.
Zrobiłem to dokładnie tak jak trzeba było ale dalej nie mam pacca [email protected] nie odpisują na moje maile Pisałem również na [email protected] napisali mi to:

Dziekuje za wyslanie mi maila. Postaram sie odpowiedziec jak najszybciej na Panskie pytanie.

Jesli nie dostal Pan premium account prosze o wyslanie swoich danych personalnych, danych postaci oraz miejsca i daty dokonania wplaty. Zapewne ktos przekrecil Panski nick postaci.

Ale gdzie mam wysłać ten Nick i Świat.. wysłałem na [email protected] i na [email protected] nie wiem czy dobrze.Proszę o odpowiedź jakby ktoś wiedział o co chodzi z tym paccem!
Koles ewidentnie jest oszustem, dostal PACCa od razu po zakonczeniu ale go nie aktywowal, sprawdzal to ktos od nas osobiscie bedac w CipSofcie.

bosal jest offline