Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2006, 11:45   #11
Mroczny Alfons
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Lipa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
Poziom: ~28
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose Pokaż post
Pvp niemial zlego niemowie tu o waleniu z runek(chociaz co mnie zdziwilo nieuzywal hotkeyi ,rzadko sie to zdarza), byly 2 momenty kiedy tego 36ms bil zerk i konczyla mu sie mana i dobrym posunienciem bylo spamowanie mu sd zeby niezdarzyl sie wymanasowac~ EASY. "Tez bym spierdo****.Co mial zostac i pasc?" widzisz są ludzie z honorem i tacy ktorzy o nim tylko slyszeli. jedyno z czym sie zgodze ze mogl wziasc wiencej run ofensywnych (gfb,sd,explo).
Sugerujesz ze jestem bez honoru?
Na duele sie neiumawiam bo zwykle to waste.Jesli zabijam to zabijam z zaskoczenia.No i duel niema polegac na zakupieniu na full cap manasow i bicia sie z samej rozdzki.Jesli tak ma wygladac duel to ja dziekuje.

@up
Adres masz po lewej stronie tego posta.

@Shikaka
Niepogra sobie?Ciekawe kto sie przestraszy noob hunta.[niewmoei o Tobie,chodzi mi o hunty od ~20 lvli]Kolo bedzie marnowal ~400k expa bo ma hunta od 30 lvla.
Po pierwsze zeby go huncic musisz miec reasona.Reasona niemasz bo jak mowiles na poczatku on lecial ze skullem i go zaataowales.
Na pewnoe zabil kogos za cos bo zado kto wybiera sie na random pk main charem.To tyle.