Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rogal
I jeszcze rozumiem pekować ,ale nie rodaków i JESZCZE MOJEGO KUMPLA!!!Odrazu ci daje (minusa do reputacji) za takie hamstwo
|
Ech, rece mi opadaja - gdyby zabil Bulgara to czy to byloby mniejsze hamstwo? Ten Bulgar tez przeciez ma jakichs kolegow i znajomych prawda? Ale to jest moj kumpel wiec ja i koledzy pojedziemy do ciebie i tak cie ***** ze cie matka nie pozna ty *****. Tak? A poniewaz nie mozemy tego zrobic to wstawimy ci po minusie, ktore wprawdzie sluza do czego innego, ale fajnie jest ci jakos dokopac.
Owszem milo jest zabic pk'a, zabic znowu, zabic nastepnego dnia zeby skull nie wskoczyl a potem pozabijaja koledzy

to jest zemsta w Tibii za zlo wyrzadzone w Tibii. Naprawde nie mam nic przeciwko rookowaniu pkow a wrecz jestem zdecydowanie za, ale to nie oznacza, ze kogos kto gral na sewerze PvP na ktorym pk'owanie jest DOZWOLONE po zabiciu kogos jest 'hunted' takze w rzeczywistosci.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rogal
I jeszcze się śmiałem jak Yberius was Huntowal i odrazu wy uciekaliście jak bezbronne kurczaczki....
|
A gdyby na ciebie polowal ktos z prawie 3 razy wiekszym lvl to bys poszedl mu dzielnie stawic czola?
PS off topic - czy byloby mozliwe dodanie emotki symbolizujacej totalne zalamanie? Jak czytam niektore posty to wydaja mi sie ze by byla bardzo potrzebna