Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2006, 20:03   #1
Panic-Archer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 11 2006
Lokacja: Gdzieś

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Morgana
Poziom: 14
Skille: 20/27
Poziom mag.: 13
Panic-Archer ma numer GG 2996496
Król Guilds of Spectrum

Witam,

Żeby nie było pisze, że na tej postaci po hacku mam dopiero 14 lvl ... ale spokojnie nasza gildia nie posiada takiego owego szefa , który dyryguje "ty idź tam, ty tam ty przynieś to itp ." (Poprostu umawiamy się tutaj w danym miejscu o danej godzinie, na jakiegoś questa czy hunta.)

Jedyne co wymagam to umiejętność pisania poprawnie gramatycznie (czyli jak w podaniu napiszesz :Jesztem, sóper koleśem werz mńe to nie masz co liczyć na dostanie się do naszej niezależnej drużyny)

Jeżeli będziesz potrzebował pomocy w miarę możliwości jak najszybciej ją dostarczymy czy będzie to pomoc pieniężna, czy jakiś protect czy jakakolwiek inna :evul

W tym tygodniu pojawi się forum i strona naszej gildii. No chyba że nikt się nie zgłosi to... ;d
Adres forum http://spectrum.mojeforum.net !! WSZYSTKICH CHĘTNYCH ZAPRASZAM !
A jesczę raz powtarzam że gildia jest na świecie Morgana, a zgłoszenia proszę o zamieszczeniu tutaj, w tym temacie albo pod nick Kolega Marca ;d wiem dziwny ale jakoś tak mi się skojarzył ;p

Czekam na zgłoszenia

Pozdrawiam Panic

Ostatnio edytowany przez Panic-Archer - 03-12-2006 o 14:57.
Panic-Archer jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.