Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2006, 20:18   #3601
Lirdej
Użytkownik Forum

Lirdej's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu

Stan: Początkujący
Lirdej ma numer GG 7609154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez horniok Pokaż post
Mam 2 pytanie prosze o odpowiedz z goóy thx.

1.mam knighta 42 lvl skille 75/75.
gdzie moge expic by w pełni wykorzystac pacca jezeli jakis tomby prosze screenmy jakie i jezeli ktos by mogl to ze screenami z respawnem potworow.

2.mam sorca 33 lvl 37 mlvl gdzie moge expic na pacc .eq slabe all na knigcie blue robe plate legi crus helmet crown shield Wand of inferno i cosmi energy prosze o odp
Co do knighta. Hmm. Możesz spróbować żółwie (nie główna wyspa bo full ludu, radziłbym mniejsze wysepki poziom -2 same żółwiki). Widziałem jak koleś coś chyba 40 lvl skille niestety nie wiem expił mino darashia. Słyszałem, że draggy są całkiem, całkiem. Oprócz tego scaraby. Co do tomb to raczej jakaś -2, ale nigdy na żadnej nie byłem, więc nie polecam.
Sorc podobny do mojego tylko znacznie słabsze eq. Radziłbym w godzinach rannych (góra do 8.00 w weekend i to czasem zajęte) tomba pod błotem -1. Exp i kasa duży +. Potem możesz się nie załapać. Polecam również roty -2 na liberty bay. Dlaczego tak? Sporo tarantul, exp bardzo dobry, jak weźmiesz bp mf to zwróci ci się + jakieś 500 gp .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.