Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek
Przez takich jak ty, co tylko wyzywaja innych? Co boisz sie o swoja dupe tak jak by to z ryckiem i raportem na Holu? Tak rycerk raportnol...ale kto chcial tez raportowac ;]? Wlasnie polacy sa noobami przez takich jak ty...co tylko wyzywaja innych a boja sie o siebie...
Jeszcze raz powodzenia dla osob ktore chca sie przeniesc na inny serv lol
A co? Ja sie przesniolem i inni pojda...bo jak mozna wytrzymac.... 
|
Haha a ty nie wyzywasz nikogo? lol popatrz sobie troszke stron w tyl to zobaczysz kto tu kogo tak naprawde wyzywal
Mowisz ze boje sie o swoja dupe? Powiem ci ze masz racje poniewaz za duzo czasu wlozylem w ta postac i nie chce jej stracic tak jak poprzednie
Polacy sa noobami przezemnie? Wiesz ja nie zyje w swiecie sfx jak ty prowadze normalne zycie. Jesli szanse by byly wyrownane to moglbym walczyc ale teraz stoimy na przegranej pozycji.
Teraz juz pisze do normalnych osob
Jesli chcecie bic sie z Brazylijczykami to proponuje abyscie zaczeli grac wbijac lvl/skille/mlvl i co najwazniejsze trzymac sie razem a nie jak robia to niektore osoby wyniszczac sie wzajemnie

Nie nazywajcie Xenaseya noobem bo zobaczcie sobie kiedy powstala ta jego postac i zobaczcie w jakim czasie wbil ten lvl nie mowie ze byl uprzejmy dla wszystkich osob ale wzgledem mnie byl wpozadku.
Popatrzcie jak zachowuja sie Brazylijczycy maja chwile ze sie leja miedzy soba ale jak przychodzi co do czego to potrafia sobie pomagac.
Duzo razy mowia Polacy ze Brazylijczycy to banda ludzi ktorzy sa kretynami itd hmm... moze czas popatrzec na siebie? nie mowie bo sam kiedys uwazalem Brazylijczykow za ulomny narod ale nie ma narodu gorszego i lepszego wydaje mi sie ze powinismy zaczac ich tolerowac a nie jak wiekszosc "AAAAAA ZABIC ICH" z takim podejsciem watpie aby kiedy kolwiek udalo sie Polakom nawiazac jakis pozytywny kontakt z osobami ktorzy sa innej narodowosci
Tyle co chcialem powiedziec