Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2006, 08:50   #3189
Omo
Użytkownik Forum

Omo's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole

Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
Omo ma numer GG 1288964
Domyślny

@ALL
Wiecie co?? ZAMKNIJCIE MORDY I MNIE POSŁUCHAJCIE
Tak to ja puściłem plote że prawdobodobnie br beda chcieli zrobić sobie polowanie na Polakow ALE usłyszałem to info od Ziomka znanego wszystkim ale nie podam wam jego nicku zebyście nie zaczeli na niego wrzucać tylko na mnie.

Tak przepraszam WSZYSTKICH że przezemnie zaczeliście sie kłucić Dlatego SKOńCZCIE tę jeb***tą paplaninę bo to już zaczyna być nudne.

Co do Xeniasia Wku***ło mnie to żę zaczyna grozić moim Ziomkom(czy zaczoł bić togo nie wiem) Ale dla 1 to dobrze że już nie gra a dla nie których tragadia ponieważ był ich kumplem (możliwe że jednym z tych best friendów) Dlatego K**WA Skończcie i cala winę zwalcie na mnie i będzie po sprawie może zacznę być traktowany jak śmieć ale mnie to nie rusza.

I TERAZ DO WSZYSTKICH DAJCIE SE BUZI ALBO PODAJCIE REKE JAK KTO WOLI I K**WA SKOńCZCIE

@Rastaman Shine
nie opuszczaj nas PLZ moze po tym poscie sie wszystko ułoży poza tym mamy pare huncików do zrobienia w ten weekend Pamietasz??

@Łodzianin
Kurde przecie pisze tobie że musisz poczekać do piatku wtedy bede na tibii i mnie powiesz o co biega z tymi 75k do zarobienia

@Markizek Olej Posty Ligusa poprostu nie zwrcaj na nie uwagi

@Ligus Olej Posty Markiza poprostu nie zwracaj na nie uwagi

@Narkoman
Masz racje ALE tylko niektóre sie fajnie czyta

Ostatnio edytowany przez Omo - 23-11-2006 o 08:59.
Omo jest offline