Temat: Co do Palka
Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2006, 19:02   #61
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Na cale 3-4h strzelania non stop, w praktyce 5-8 polowania.
To powiedz mi dlaczego z bp boltow (2000 co dosztuki) na 99 lev i 93 dist nie poexpię na d lair w edron dłużej niż 2h (a często jest to mniej)? Dodam że nie wyrzucam boltów do lavy i mam spory zapas manasów (:

Cytuj:
Paladyn moze expic na wl solo od ~120 lvl a nie 180.
Racja, ale koleś się pytał na czym może expić 180 rp.

Cytuj:
2. 200+ przy skillach 85 zdarza sie raz na 2-3h... jak dla mnie to wielka rzadkosc.
To i tak znacznie lepiej. Przykładowo, ja jako pally z tym swoim 93 dist (mam go od ~2 miesięcy) tylko dwa razy widziałem hita większego od 170 (było to 170 i 175). Dodam że expiłem prawie codziennie.

Cytuj:
2. Boli cie zeby palkiem kupic sobie poison dagger i zabijac z niego poison spidery i takie inne ktore ci wejda w droge?
But who f-cking cares about that sh-t? Po prostu sie ignoruje albo marnuje bolta wartego 3 gp ( xD ), nikt nie ma ochoty bawić się ze zmianą broni

Cytuj:
Rycerz ma 2-4 uzyteczne bronie w kazdej kategori (fs, bs, GS, sov; fa, dl, sca; ss, wh), paladyn ma 3 uzyteczne bronie (zwykle strzaly, zwykle bolty, gwiazdki)... wychodzi prawie na to samo.
Prawie robi wielką róźnicę........
Normalny, statystyczny paladyn w 95% używa kuszy.... I to od czasu, gdy wbił ten 60 dist.

EDIT>>>>>>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Patryk Pokaż post
Sorc na wojnach dobry do walenia ztrapowanych ludzi a jak go zlapie 2 palkow to padnie albo nawet sam 1 pal moze go rozlozyc bo zazywaczaj sorce maja malo uhow bo maja sd i manasy wiec sorc uzyje 2-3 SD i zabierze moze 3/4 hp palowi a pal sie uhnie i bedzie mial prawie na full wiec jesli sorc ma 15bp sd a pal 14 uh to przegra sorc no i oczywiscie sorce maja maly cap

Fajna symulacja, ale jak sorc ma na wykończeniu manasy, sd czy jakiekolwiek inne runy to albo kryje się za rycerzami i wycofuje z walki albo wrzuca utani gran hur, zakłada t ringa i ucieka (gdy jest bezpośrednio atakowany).

Ostatnio edytowany przez Kojotes - 23-11-2006 o 19:05.
Kojotes jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.