Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
lol, czego? chyba glupoty, raz ze nim nie pogra bo mu hwl nie da a dwa wydac tyle kasy za chara w jakeijs grze? zreszta co to za radocha? 100x bardziej wolalbym wlasny lev 50 niz kupiony 100... a co do tego ze woli gracv w pokoju.. to co? ja tez wole, ale hwl nie woli xD w tym rzeczz ze dla mnie to + bo pomaga mi to w utrzymaniu mojegho statusu retired XD takto by mnie kusilo an granie a tak mam to w nosie 
|
@Pawlon
Nie wiem o co Tobie i niektorym ppl z forum chodzi. Dla Was pewnie lepiej by bylo gdyby ten char sie marnowal i siedzial cale zycie na free acc'ku w Carlin. Po drugie jesli chodzi o kwestie finansowe. Nie chce, zeby ktos myslal, ze Bog wie jakis bogaty jestem. Zrobilem tylko good interes... Char i SCA za 5 paczek...Sami sobie odpowiedzcie...
A jesli chodzi o moje podejscie to gry...Gralem na Galance mialem MS'a z 63 lvl i 500k w domku. Niestety hack i 4 lvl down spowodowaly, ze wzialem rozbrat z Tibia. Na szczescie wracam. Do Waru dolacze jesli padne z reki Lithium. A ze na to czekac dlugo nie bede... Bo Ci ludzie ciesza sie czyims nieszczesciem to choroba.
Mam nadzieje, ze wszyscy uszanujecie moja osobe i wkoncu zmienimy temacik ^^
Trzymajta sie