Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2006, 23:38   #2918
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

osobiscie pomysl nie glupi.. szkoda tylko ze...
Wszysc wiemy ze i tak ci co zaplaca padna wczesniej czy pozniej.. odejdziesz od gildi raz.. juz nie wrocisz..
1 lvl na tydzien gdzie oni beda robic 10+ wiec po 2 miechach nie bedzie juz szans wogole z nimi walczyc..

Powiem za siebie- jestem panem swojego czasu- chce to expie, chce to trenie, chce to robie lvl na dzien przez caly miesiac.. i nikt mi nie bedzie tego regulowal "bo mu sie tak podobna"!
Poza tym duma i honor nie pozwola mi zaplacic nawet 1gp osobom, ktore zyja dla wojny i wlasnie tej kasy z paymentow, bo sami nie potrafia zarobic...
A swoja droga jezeli raz byla juz taka sytuacja ze chcieli male paymenty.. tydzien pozniej- pokoj i brak paymentow...
Deja vu?
Szkoda ze "Oni" zaczeli wojne po raz kolejny, male niewyzyte dzieci rzadne sily i potegi ktorej nie maja w rl...(i raczej nigdy miec nie beda..)
Na moj gust posiedza w pz jeszcze ze 3 miechy i zaczna blagac o to zeby znow zaczac grac.. nawet pewnie zaplaca - przeciez tibia to ich "zycie";]

P.S. Xalade~, Sabrio itd.. to sa naprawde wspaniali ludzie, ktorzy walcza o swoje przekonania.. Nie odszedl bym od gildii zostawiajac ich bez mozliwosci gry tylko dlatego ze ja bym ja otrzymal(na jakis tydzien)
Sad but true!
Heads up!
Kurier jest offline