Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2004, 14:27   #1
MoA
Guest

Domyślny TuRnIjE cO jAk ?!

Widzialem kiedys SS z turnieju ktory trwal 3 dni ... byl on zorganizowany na duza skale uczestniczyli w nim ludzie 15-20 lvl klasa dowolna Gralo sie duele do yellow hp ... jezeli wygrywales duela awansowales do dalszej rundy nagroda glowna byl c-shield ( wiem ze nic specjalnego ale 15-20 lvl ot nawet cos ) ring byl otoczony parcelami bitwa nei mogla wyjsc poza ring ... jezeli podczas duela zginie jedna osoba , zabujca mail do czynienia ze " struzami prawa " czterech 50+ lvl ktorzy to pilnowali pozadku ! Zastanawiam sie jak zorganizowac taki turniej poprostu impreze xD na ktorej oprucz dueli byla by full wypas wyzerka dla uczestnikow i inne zabawy typu " konkurs na best hita z HMM " itp. uwazam ze znalazlo by sie wielu hentnych jak i do uczestnictwa tak i do organizacji ale nie bardzo wiem jak sie zabrac za cos takiego jezeli komus chcialo bys sie cos takiego organizowac i ma jakies pomysly neich wali posta tutaj ! ( pomysl rowniez na inne tego typu imprezy )
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.