Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2006, 19:05   #70
Pawelan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 02 2005

Pawelan ma numer GG 3662519
Domyślny

Dziennik questów to bardzo dobry pomysł. Pewnie będzie działał tak samo jak spellbook. Ciekawe jaka grafika (może da sie tym ozdobić domek ). Konto w banku to także świetny pomysł. Będzie można pójść do bankomatu i wypłaćić gotówkę w dowolnym mieście . Powini jeszcze wprowadzić fundusze emerytalne i pożyczki (jak nie spłacisz to ci do domu przychodzi NPC komornik xD). A tak na serio to wpłacone pieniądze mogły by się ponażać (np lokata 2% w skali miesiąca). Nie wiem czy znowu tak wiele osób przebywających na rookgaardzie pisało na trade, ale osobny trade channel na pewno nie zaszkodzi. Usprawnienie poczty także nie może nic zepsuć a może się kiedyś przydać (do czego - nie wiem ).

No i wreszczie, na koniec:
OKIENNICE I WSZYSTKIE MEBLE USTAWIONE JAK CHEEEEE !!!1111ONEONEONEPIETNASIE muHahaHAhahahahfhlastflhastu ROX!

Mógł by być jeszcze jakiś baaardzo trudny quest na pozwolenie rozbudowy domku i na cement. By sie rozwalało ściany war hammerem i robiło własne xD

I mam jeszcze pytanko: Lada sklepowa to nie mebelek nie? Bo chyba nie będzie można z byle jakiego domku zrobić sklepu.

Faktycznie napisali że od 5 aukcje nie będą rozpoczynane. To oczywiście może nic nie znaczyć ale wygłąda na to że maksymalnie tydzień po 5 grudnia będzie up (lub test serv...). Trza 70/70 dobić do 5 .

Ostatnio edytowany przez Pawelan - 24-11-2006 o 19:13.
Pawelan jest offline