Dziennik questów to bardzo dobry pomysł. Pewnie będzie działał tak samo jak spellbook. Ciekawe jaka grafika (może da sie tym ozdobić domek

). Konto w banku to także świetny pomysł. Będzie można pójść do bankomatu i wypłaćić gotówkę w dowolnym mieście

. Powini jeszcze wprowadzić fundusze emerytalne i pożyczki (jak nie spłacisz to ci do domu przychodzi NPC komornik xD). A tak na serio to wpłacone pieniądze mogły by się ponażać (np lokata 2% w skali miesiąca). Nie wiem czy znowu tak wiele osób przebywających na rookgaardzie pisało na trade, ale osobny trade channel na pewno nie zaszkodzi. Usprawnienie poczty także nie może nic zepsuć a może się kiedyś przydać (do czego - nie wiem

).
No i wreszczie, na koniec:
OKIENNICE I WSZYSTKIE MEBLE USTAWIONE JAK CHEEEEE !!!1111ONEONEONEPIETNASIE muHahaHAhahahahfhlastflhastu ROX!
Mógł by być jeszcze jakiś baaardzo trudny quest na pozwolenie rozbudowy domku i na cement. By sie rozwalało ściany war hammerem i robiło własne xD
I mam jeszcze pytanko: Lada sklepowa to nie mebelek nie? Bo chyba nie będzie można z byle jakiego domku zrobić sklepu.
Faktycznie napisali że od 5 aukcje nie będą rozpoczynane. To oczywiście może nic nie znaczyć ale wygłąda na to że maksymalnie tydzień po 5 grudnia będzie up (lub test serv...). Trza 70/70 dobić do 5

.