Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2004, 16:09   #1
Youri
Użytkownik Forum

Youri's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin

Domyślny Polski serwer (to nie żart) !!!

Dzisiaj rano wszedłem na stronę tibia.com i co zobaczyłem? W newsie pisało że w końcu powstał polski serwer do tibi!

Następnie chciałem zobaczyć jak tam radzą sobie polacy z expowaniem. Ich tempo nabijanie leveli jest zadziwiająco szybkie! A do tego popatrzcie jeszcze na te ich nicki jak wspaniale pasują do klimatu gry.

Nasi rodacy przewodzą również w fishingu. Dzięki wspaniałemu wynalazkowi jakim jest tibiagg mogą być oni w końcu w czymś najlepsi.

Gdy przeszedłem do statystyk polskiego serwera ujrzałem bardzo ciekawą rzecz. Najwięcej polaków postanowiła wybrać profesje druida, ponieważ zachęciła ich perspektywa sprzedawania bp UHów za 3k. Czarodziejów jest niewiele mniej, ponieważ mają oni zmiar robić biznes na bp SDków za 5k.

Dla Polandi zostało stworzone również osobne forum.

Polacy dyskutują tam na wszelkie tematy.

Na koniec przejrzałem liste GMów. Ponieważ Polandia jest dużym światem, dużo GMów musi być w grze, by pomagać naszym rodakom.

Mam nadzieję że to spodoba wam się tak samo jak poprzednie wycieczki. Niedługo wrzuce coś nowego .
Youri jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.