Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism
przynajmniej 80% chce spokoju a reszta to pk i pa na maksa ale dzisiaj od rana mialem juz rozmowe o np soft~ ktora powstala i febb itd powiedzili ze jak beda pekowac odejda z gildi oglnie bardzo duzo sie zgodzilo na to ale sa jak zawsze osoby jak zazek ktorzy mowia ooo nudzi mi sie ide kogos zabic ale znajac zycie dostana kicka jak cos takiego zrobia
|
zadziwia mnie to co piszesz ale nie pod wzgledem tresci ale tego ze Ty w to chyba wierzysz... wiesz chodzi mi o to, moze to Ty jestes z nimi w gildii, moze jestescie jedna wielka "rodzina" ale nie zaopminaj ze my tez tych ludzi znamy... wiekszosc z nich byla ze man w dobrym kontakcie, do HWL nuskei(matthis) chcial mnie invitowac tyle razy ze nie oplicze, gadalismy o tym godzinami... moze ciezko uwierzyc ale naprawde usilowal mnie przekoac, i nawet speecha ma niezlego

ba wielu mi zyczlo szczescia zebym ich pozabijal na wojnie bo szkoda mnie zebym nie gral

ale nie o to chodzi, chodzi o to ze oni mowia duzo rzeczy, a za tydzien, dwa, znudzi im sie expienie znow w "ewentualnym" pokoju i zaczna nowa wojne... naprawde wiele godzin spedzilem rozmawiajac duzo z hwl (hcial nei chcial) rozwiazujac problemy moich przyjaciol z nimi, dyskkutujac na temat ich pa itp znam ich poglady i wiem czego mozna po nich oczekiwac, i wlasnie wielu z nich najbardziej brakuej konsekwencji...
owszem 1 osoby nikt nie zabije, bo sie wam to nie oplaci, ale jakby si splacilo z 10, i potem ich zabic nagle na expie, to juz wam sie opyla

i stad ta cala propaganda