Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2006, 14:13   #2961
Boltina89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
You have left the guild.

gadanie o pokoju i zabiajne ludzi w tym czasie xD moze jak im sie cos zmieni wroce do nich ale w tym czasie popykam na lunarze

Sam straciles cierpliwosc i kontrole nad tym co tam sie dzieje. Wiem, ze wielu z Was powie, ze sie nie znam, ze sie nie orientuje jak to all wyglada w lithium.

Niestety wiem, bo tam chodzi tylko o zdobywanie nowych wrogow i zastraszanie nowych graczy. Po co nakladaja na mnie payment? Po co chciec po przeciwnej stronie 125 pallka skoro moze byc neautral i nie przeszkadzac? Bo to ich zycie, manipulacje, zastraszanie... Nie powiem, ze im nie wolno, bo to swiat pvp i moga robic co im sie podoba. Ja jednak chce ich kiedys zobaczyc po przegranej wojnie. Ich twarze, ich chec do gry i ich pieniadze tracone na paymenty. To tylko marzenie, ale komu nie wolno pobujac w oblokach ^^ ?

Cat~ moge Ci tylko pogratulowac, bo jestes od nich nie tyle lepszym gracz, ale na pewno lepszym Czlowiekiem !!!

Pozdro

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.