Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2006, 14:41   #26
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Po prostu musisz zrobic format i zaczac od czystej instalacji W98. Podziekuj panu Billowi G. za to ze downgrade z wersji pozniejszej Windowsa na wczesniejsza jest praktycznie niemozliwe w inny sposob.

@Win XP smiga na 400Mhz
Mialem raz "przyjemnosc" pracowac na PII 450 z 128MB z zainstalowanym XP poniewaz program ktorego uzywalismy wymagal tego systemu (tez kocham Studio.NET)... powiem tak: nam sie podobalo bo mielismy 15 minut wolnego po wcisnieciu przycisku start zanim sie program uruchomil (kolejne 10-15 zanim otwarlo sie solucje), szef stwierdzil ze jednak kupowanie sprzetu zostawi adminowi nastepnym razem a nie ludzia od zaapatrzenia (kupili okazyjnie nowe komputery... bo byly 4 razy tansze i "markowe").

Zanim to sobie odpale to poczekam na nano procesory i 3DHDD, bo jakos mi sie nie widzi zeby jakikolwiek istniejacy obecnie komputer dzialal normalnie pod Vista (tak zgadujac z dotychczasowych tredow MS poniewaz jeszcze nie mialem okazji widziec Visty na oczy).
nie wiem dlaczego, ale mi sie nic nie ścina. nawet gdy podłączam karte voodoo coś tam 8mb to moge pograć w gothica I ale ciesze się, że to komputer siostry.
Lenrock jest offline