Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Po prostu musisz zrobic format i zaczac od czystej instalacji W98. Podziekuj panu Billowi G. za to ze downgrade z wersji pozniejszej Windowsa na wczesniejsza jest praktycznie niemozliwe w inny sposob.
@Win XP smiga na 400Mhz
Mialem raz "przyjemnosc" pracowac na PII 450 z 128MB z zainstalowanym XP poniewaz program ktorego uzywalismy wymagal tego systemu (tez kocham Studio.NET)... powiem tak: nam sie podobalo bo mielismy 15 minut wolnego po wcisnieciu przycisku start zanim sie program uruchomil (kolejne 10-15 zanim otwarlo sie solucje), szef stwierdzil ze jednak kupowanie sprzetu zostawi adminowi nastepnym razem a nie ludzia od zaapatrzenia (kupili okazyjnie nowe komputery... bo byly 4 razy tansze i "markowe").
Zanim to sobie odpale to poczekam na nano procesory i 3DHDD, bo jakos mi sie nie widzi zeby jakikolwiek istniejacy obecnie komputer dzialal normalnie pod Vista (tak zgadujac z dotychczasowych tredow MS poniewaz jeszcze nie mialem okazji widziec Visty na oczy).
|
To byla ironia. Najpierw pisze ze chce pomocy bo mu przycina, a pozniej ze nieposlucha sie do zadnej porady -,-. Windows mu chodzi dobrze, ale tibia przycina i nie wie dalczego. No chyba normalne skoro windows zabiea 150% dostepnej pamieci. Ale nie ten bedzie madrzejszy bo ma tate informatyka -,-. No to mu zaproponowalem (pseudo)lepsza konfiguracje. Swoja droga, znam kilku ludzi ktorzy sa dopiero na studiach informatycznych, i znaja sie na kompach bardzo dobrze a instalacja windows 98 to dla nich pryszcz (nawet z bad sectorami).
@Lenrock
Cytuj:
nie wiem dlaczego, ale mi sie nic nie ścina. nawet gdy podłączam karte voodoo coś tam 8mb to moge pograć w gothica I ale ciesze się, że to komputer siostry.
|
Ja gralem na celeronie 466 + 320 MB ram + radeon 9200SE w gothica 2

. Mialem duuuzo czasu na myslenie

. Ale i tak doszedelm prawie do konca

.