Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vaviec
<turla sie na ziemi>
Pora zacząć!
I co w związku z tym? Ja 30 sorca(nie bylo wtedy rozdzek i innych dodatków sprawiających ze mag jest aktualnie najlepsza profesją) wbiłem w pol roku(wiem, smieszne). Jednak z nastepnymi postacami szło mi lepiej(30palek, inferna- 3 tygodnie| 30najcik na pandori 2 tygodnie| Vavim w 10dni 30 lv| 60ek na saphirze 2 miesiące i 55palek na aldorze 3 tygodnie.
Eldandil-nie przejmuj sie. Dobrze ze teraz cie wyrzucili z neptery, potem bys tylko stracil wiecej czasu.
Masz szczęście. Sposród 68 światów wybrałeś jeden z najgorszych.
Popisałeś się. Chciałes być kul i trendi ale coś ci nie wyszło. Na tym forum na prawo pisać KAŻDY.
HAHA! Jak na 20lv można wykazać sie pvp? Nie ma żadnej możliwości ucieczki. Znajomosc tibii też sie na nic nie przyda. Z run nie postrzelasz(zwłaszcza,ze teraz jest cipbot) Zastanów sie co mówisz. Może wtedy nie miał run? Kazdy potrafi kupić 4 hmm i iść zabic kogoś bez wyposażenia.
PG
To tam jest jakiś doświadczonych graczy? Wiem, ja też nim nie jestem, ale jeśli nazywacie kogos doświadczonym graczem kto wbijał 80lv poltora roku lub pada od 60lv sorcow solo to...to zgadzam się.
Powodzenia.
OJOJOJJ NIE ZESRAJ SIE!111 Bo ZEMNOM(rotfl) zemnom nom/
Bym tu mógł wypracowanie napisac do twojej wypowiedzi, ale stwierdziłem ze nie będę cię poniżał. Jesteś żalosny i smieszny.
Czekam na kolejne posty. Ostatnio coś mało dowcipów słyszałem. Bez urazy.
~Najbardziej nie nawidzona osoba na Nepterze.
|
Twoje wypowiedzi są po prostu BOSKIE!!
Zgadam się z tobą w 100%
Nie róbcie z Apoloris'a takiego debeściarza,

potem zobaczymy na ile go naprawdę stać...
Pozdro Sajmon
Ah kosa, daruj sobie kolejnego posta na temat jaki to ja "noob" jestem bo to już jest meczące.. każdy kto to czyta zaczyna w Ciebie watpić...