Cytuj:
Chyba troszkę przesadziłeś.
Ja na 20 lvlu, skill 56, k-axe walę średnio 45-50, to magiem na tym lvlu mogę walić 30 z rózgi i do tego mieć ograniczony przez manę magazynek (WOW).
I może to będzie słabe porównanie, ale na 15 lvlu skill 55 waliłem średnio ~45, więc nic przez te 5 lvli mi nie urosło dmg (tylko ten 1 skill zwiększył średni dmg o 2).
|
Na trollach moze i tak ale na demonach 200 knight ma sredni hit za 10 albo i gorzej (bardzo rzadko przebija sie przez def) a 200 sorc 100 razy tyle (srednio prawie 1k z sd). Czy to jest sprawiedliwe? Knight straci przeciez duzo wiecej kasy solujac demona, bo pojdzie mu masa uhow. (bijac explo+burst lub samo explo rowniez) Czyli knight jest udupiony na calej linii bo nie dosc ze wolniej zabija to jeszcze mniej mu sie to oplaca. Zaraz pewnie powiecie "ale knightem mozna isc na slabsze potwory" To ja wam odpowiem - nie, nie mozna isc na slabsze potwory bo postac 200+ nie jest od expienia na trollach czy elfach. Cipsoft najwyrazniej nie przewidzial 200+ knightow i dlatego nie sa oni w stanie pokonac zadnego dobrego potwora bez waste. (no bo jak inaczej wytlumaczyc fakt ze sorc bije 3-4 razy mocniej na tym poziomie? ;<)