Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Ja gram dla przyjemnosci a nie dla lvl, a prestiz duzo wiekszy daja mi inne rzeczy niz to ze mam troche wiecej expa... na Securze wiekszosc najbardziej szanowanych graczy wcale nie miesci sie w top 10 graczy (bo niby jak zarobic na szacunek innych jesli tylko non stop expisz gdzies sam w jaskini??).
|
I tak i nie. Jak masz sorca, nie zobowiązuje to do siedzenia 20h dziennie na respie.
Cytuj:
Tak?
Chcial bym go zobaczyc w walce solo vs zgranych 10 sorcow na 100 lvl (ktozy razem wzieci maja 1/2 expa tego co on), UE nie pusci pierwszy bo skonczy sie to banem. UE nie pusci drugi bo padnie przed tym od spamu SD.
Zawsze lubie tutaj podawac przyklad DT, wcale nie mieli najwyzszych lvl na serverze (pozniej mieli Dimitriego), ale wygrywali przez 3 lata kazda wojne wlasnie ze wzgledu na zgranie i umiejetnosci (czyt. macra), tak samo tutaj nawet niewiadomo jak mocny gracz i tak padnie przy 5+ przeciwnikach znacznie slabszych.
|
To wiem, ale on nie wyskakuje, jak jakiś rambo z okrzykiem "dawajcie, ja sam na was xx". Musieli by go złapać i strapować,a w tym wypadku nie dać mu uciec z określonego obszaru w 2-4 sekundy.
I może offtop, ale to mi się w tibi najbardziej podoba, że sprawdza się powiedzienie "nec Hercules contra plures".
Cytuj:
Trole to nie smoki, przy skillu 83+4 (sword ring) w swordzie i 76 lvl moj rycerz bije w smoka srednio ~50 (liczac wszystkie ciosy lacznie z pudlami).
|
Mój rycerz bije średnio 50, tyle że w dwarfy, faktycznie jest spora rozbierzność. Na słabych potworach siła knighta daje mu olbrzymią przewagę w expie.
Dopiero na wyższych levelach jest tak, jak mówisz.
Cytuj:
Jestem pewien ze high lvl rycerze duzo bardziej by woleli zeby 90% ich ciosow wchodzilo w gornych 25% max obrazen niz to zeby miec losowe obrazenia od 0 do xxx powiekszone o 50-100hp.
|
90% w górnych granicach, to lekki przegin.
To ja mogę dodać, że knighci woleli by mieć losowe obrażenia od 0 do xxxx powiększone o 10*lvl.
A tak poza tym, nie twierdzę, że knight potrzebuje super gruntownej zmiany w przeliczaniu dmg (to samo pal), bo mimo 'tych wszystkich wad' dużo osób gra tymi vocami. Powinni zwiększyć ich siłę troszkę (zauważalnie), żeby wyrównać szanse, a nie przepakować znowu jedną profesję.