Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix
Knight jest do blokowania,sorc,druid,pall do expienia.. 
|
Czyli z twojej wypowiedzi wynika ze knight jest do niczego. Bo skoro knight nie jest do expienia, to nie jest tez do blokowania. (maly lvl nie moze blokowac)
Cytuj:
Mój rycerz bije średnio 50, tyle że w dwarfy, faktycznie jest spora rozbierzność. Na słabych potworach siła knighta daje mu olbrzymią przewagę w expie.
Dopiero na wyższych levelach jest tak, jak mówisz.
|
Dwarfy, beholdery, slimy czy inne szmaty na ktorych knight osiaga duze hity to nie sa potwory do expienia na 100+. Zreszta juz na guardach widac jak cienki jest knight bo byle sorc z rozdzki mocniej bije.
Cytuj:
90% w górnych granicach, to lekki przegin.
To ja mogę dodać, że knighci woleli by mieć losowe obrażenia od 0 do xxxx powiększone o 10*lvl.
A tak poza tym, nie twierdzę, że knight potrzebuje super gruntownej zmiany w przeliczaniu dmg (to samo pal), bo mimo 'tych wszystkich wad' dużo osób gra tymi vocami. Powinni zwiększyć ich siłę troszkę (zauważalnie), żeby wyrównać szanse, a nie przepakować znowu jedną profesję.
|
Powinni zwiekszyc ilosc many wymaganej na exori vis/mort/flam do 50 i bedzie OK. Bo jak narazie to imho sorce i druty sa za mocni a nie knight i pal za slabi