Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2006, 22:37   #39

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

No to moja kolej:

*Matematyka (z "Wielkim Mistrzem" naszej szkoly prof. Sochanskim)
Cytuj:
4 osoby robią różne zadania na tablicy, (kiedy wszyscy skończą zadania są sprawdzane)
S: "Proszę nie przepisywać tego co M. tutaj wypisuje"
M: "Zmazać?"
S: "Nie, zostawić do wyszydzenia"

"pomylic kwadrat roznicy z roznica kwadratu to tak jakby pomylic papier toaletowy z toaleta papierowa" lub inaczej : "pomylić nieograniczone miłosierdzie z niemiłosiernym ograniczeniem"

"Nie gryz olowka, bo jak zobaczysz jakis ciekawy wzor, to go polkniesz"
*Historia (niezapomniana Pani Wiosna: Prof. Janina Nowak-Koman)
Cytuj:
"Ja nie wiem! czy wy z rodzicami nie rozmawiacie?! moim zdaniem jestescie zaniedbani! tylko chcecie się wieszac, a problemy mozna rozwiazać inaczej! Nie rozmawiacie z rodzicami! Ja to z moimi dziećmi rozmawialam i rozmawiam do dzisiaj mimo tego, że są dorosłe! na temat seksu i nie seksu! wszystkie tematy życiowe! "

"Wy nie macie celu! to tak jakbym przelewala wode z baniaka do baniaka!żyjecie zeby tylko czas przelecial...nic nie robicie" ;]

"Popatrzcie na mapę, ale na niej nic nie widać, bo co tu jest do zobaczenia"

"Ja jestem szybka! Jakbym była wolna to ja nie wiem co by było. Całe życie byłam szybka"

"... Nr 20 ... ale ja zgłosiłem np...
... Nr 20 ... ale ja juz muwiłem zgłosiłem np...
... nr 20 ...:/ ale pani prfesor ja juz muwiłem ze np zgłosiłem...
dobrze siadaj 3 np bania..."
J. Angielski (p. Rudnik-Tomaszek)
Cytuj:
Kumpel mial sie zapytac "Co bedziesz tutaj robil" (w sensie gdzie bedzie pracowal)
- What are you doing?
na co blyskotliwie odpowiedziala nasza psorka: "I'm standing"
No dobra a teraz znowu cytaty MegaMistrza ale nie z mojej klasy tylko juz zapisane w kronikach szkolnych:
Cytuj:
[famous 3A] Środek lekcji. Na tablicy ucznowie rozwiązują jakieś zadanka. Nagle do klasy wchodzi jakis osobnik i pewnym krokiem sunie się wzdłuż tablicy. Na jego widok Megamistrz:
"Gracjan, co ty robisz? To jest trzecia klasa! Ty w trzeciej klasie będziesz za pięć lat!"

[famous 3A] Kiedyś Megamistrz grał w szachy z kolegami przy stoliku dla 2 osób siedziało osób 4. Podszedł milicjant i kazał im się rozejść na to pan Megamistrz zaczął tłumaczyć milicjantowi że kwadratowy stół jest kołem odpowiedniej metryce i ma nieskończenie wiele rogów więc może przy nim siedzieć nieskończenie wiele osób. Milicjant nie zrozumiał...

[famous 3A]
-Jacek nie siedzisz może na pinezce?
-eeee nie...
-no bo miałem tu na biurku i mi zginęła...

[famous 3A] Bardzo długi wywód pana prof. na temat szkodliwości noszenia kolczyka w nosie skierowany do kolegi. "Miałem kiedyś takiego kolegę co nosił kolczyk w nosie i jak mu nos spuchł był taki wielki i czerwony. I ty Darek jak będziesz nosić taki duży kolczyk to też tak będziesz wyglądać."
"Ale ja nie mam kolczyka w nosie... tylko w uchu"
"... no to dlaczego ty mi nie powiedziałeś wcześniej tylko ja tak mówie i mówie..."

[famous 3A] "Wy jesteście autentycznie nienormalni"

[3G] Kolega napisał wiersz o matematyce...
"Kiedyś na studiach miałem takiego kolegę co pisał wiersze... na drugim semestrze już go nie widziałem"

[3A] "Ja na studiach siadałem zawsze do pierwszej ławki i jak było jakieś bardzo trudne zadanie którego nikt nie umiał zrobić, to ja wtedy rozrabiałem i pani doktor za karę mnie brała do tablicy. A ja oczywiście wiedziałem jak je zrobić i zawsze błyszczałem"
Tego naprawde jest duzo duzo wiecej ;]

Ostatnio edytowany przez Ville - 25-11-2006 o 22:39.
Ville jest offline   Odpowiedz z Cytatem