Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pejo
Zajebiscie duzo tutaj offtopów
Ja mam podobny komputer i Xp-ka. I jak gram w tibie to musze dac full-screen mode, wtedy mi sie nie przycina  Nie wiem czemu tak jest  Przeczytalem to chyba na konkurencyjnym forum  Wiec szukajcie odpowiedzi wszedzie 
|
Nie ma w tym nic dziwnego. Poprostu XP nie nadaje sie na taki komputer, i jezeli aplikacja dziala w tle, komp nastawiony jest na wydajna ( o ile mozna tak to nazwac) prace windowsa). Wtedy wiekoszsc pamieci RAM i proca przeznaczona jest dla Windy a tibia spychana jest na drugi plan, przez co przycina. Jezeli uruchomisz gre w pelnym ekranie, Tibia stanie watkiem glownym i to ona bedzie dostawac najwiecej mocy. No ale wg. mnie era komputerow kiedy to odpalalo sie tylko 1 aplikacje dawno minela. Tak wiec mozna, albo grac w tibie na pelnym ekranie, albo zainstalowac Win 98 i grajac w tibie przegladac strony internetowe czy robic cos jeszcze innego. Wybor nalezy do wlascicieli swoich kompow.
Cytuj:
masz jakieś wątpliwości, że moj tata jest złym informatykiem? być może, ale duzo potrafi.
|
Mam raczej watpliwosci ze twoj tata wogule jest informatykiem. Mam zamiar studiowac informatyke, a instalowac win 98 umialem juz baaardzo dawno. Informatyk, nawet przez przypadek skontaktowalby sie z win 98 w czasie swojej edukacji. A nawet gdyby tak nie bylo, to instalacja i tak jest prosta jak konstrukcja cepa. Poprostu irytuje mnie juz xx post w ktorym ktos ma kolege/wojka/ojca informatyka ale zamiast spytac go dlaczego tak jest, woli pisac post -,-.
Cytuj:
prosiłbym o zamknięcie tematu
|
Tlumaczenie: Zamknac temat bo nazmyslalem i nie chce sie przynac.
Teraz to niby nic wielkiego, ale az strach pomyslec ze wielu ludzi nie umie sie przyznac do bledu. Ciekawe jaki bedzie swiat, kiedy to ja juz bede dorosly.