Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2006, 23:51   #130
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez afarko Pokaż post
Przeczytaj jeszcze raz co on napisal... sam widzialem jak to wyglada bo wiekrzosc to byly noobki ktore przeszkadzaly w akcji ... napisal ze tak uwarza, ze tak bylo . poza tym gdszie on na Ciebie najezdza? powiedzial tylko co o tym mysli bo policz sobie ile jest osob ktorzy nielubia glamour (oczywiscie z h lvl) to napewno nie wyjdzie 30 osob. Z glamour all znaja sie z rl. u nich jest łatwiej sie z dzwonic i zrobic mass loga . u nas wyglada to inaczej trudno sie zgadac i umowic na akcje ...

Nie wiesz co mowisz. To, ze sa zorganizowani nie znacyz, ze sie znaja w rl. Kisken jets z hgb, yaltar jest z vvk. Ot taki glupi przyklad.

Edit: Co do tego ile osob ich nie lubi, wali mnie to, moze byc i pol serwa, ktore sie ich rpzestraszylo, bo sa nowi i maja sile. To, ze co chwila ktos ich zdradza to tez wykazuje epwna lojalnosc niektorych osob , ale sie w to nie ebde zaglebial. Mowisz mi, zebym rpzecyztal uwaznie jego post, a ja ci powiem, przeczytaj moj post. Napisalem wyraznie, ze bylo ich dwa moze trzy razy wiecej, bioroac pod uwage, ze Glamour bylo okolo 10 osob proste rahcunki matematyczne prowadza do tego, ze powiedzialem, iz przeciwnicy Glamour blyi w liczbie 20-30 osob. Kolega stwierdzil, ze max 20 ale nic ie wiedzial tylko sie domysla. A ja sie domyslam, ze... No wlasnie, licza sie fakty.

Ostatnio edytowany przez Webi - 25-11-2006 o 23:54.
Webi jest offline   Odpowiedz z Cytatem