Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2006, 00:54   #28
Sunspot_69
Użytkownik Forum

Sunspot_69's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: ŁDZ

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devil ~
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 54
Skille: 95/81
Poziom mag.: 18
Domyślny

Zgadzam sie ze wali z visów ale nie na 50 lev. Obecnie moich 2 kumpli sorców od 68 i 65 do 75 expia na dragach i idzie im ok. 10 bp manasów na 1 lev wiec nie wiem czy to jest taka mała strata

Moze zagraj z ludzmi ktorzy maja lepsze skille niz 70 /70 i zobaczysz jak to jest naprawde. Bedac na DL z knightem skille 92/90 i ja obecnie 94 dostaje exp ok. 1000 on 1100 czyli wiecej. Chyba za duzo naogladales sie filmików na ktorych to biegnie 200 pal i wali po 200 z boltów albo jak tajfun posuwa po 1000 z sd. Ja nie mowie o 200 lev bo to juz odmnienna historia. 3/4 osob skonczy grac w tibie nim dojdzie do tego lev.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GiantSpider Pokaż post
"Knight wali mocniej od pala na potworach klasy rotwuurmow, szkrabów, slajmów i jeszcze jakis tam bandytow. A na powaznych potworach typu drag, gs, demon, wrl itd pal ma srednia o niebo wyzsza. "
Mówisz ze ja pisze glupoty Hmmm z tego co kojarze to nie jest trudno wbic sie w rotworma za 65 albo w bandyte za 110, a sam osobisice nie znam zandego knighta ktory expi solo na gs lub demony chyba ze ktos lubi waste

Cytuj:
Za cene kupienia broni to ty nie zabijesz nawet elfa scouta bo i tam ida uhy/manasy. Zastanow sie co piszesz.
Knight wali po 200+ ale w potwory ktore nie maja prawnie zadnej obrony jak slime, beholder. W demona knight wali po 0 (slownie: "zero"). Porownaj to z uderzeniami pala.

Cytuj:
Sorc z sd wali 5-10 razy mocniej niz knight z melee, a na 200+ nawet 15 razy. Knight nigdy nie przekracza 300 hp w melee, taifun devilry swoim sdekiem podchodzi pod 1000. SD nie sluzy do expienia, od tego jest exori mort. Z exori mort sorc bije 2 razy szybciej i 3-4 razy mocniej za cene 11 gp na strzal. To bardzo tanio i szybsze zabijanie sprawia ze to sorc mniej traci.

Tak jak pisalem odlegal przyszlosc ale tu sie zgodze
Sunspot_69 jest offline   Odpowiedz z Cytatem