Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi
Nie wiesz co mowisz. To, ze sa zorganizowani nie znacyz, ze sie znaja w rl. Kisken jets z hgb, yaltar jest z vvk. Ot taki glupi przyklad.
Edit: Co do tego ile osob ich nie lubi, wali mnie to, moze byc i pol serwa, ktore sie ich rpzestraszylo, bo sa nowi i maja sile. To, ze co chwila ktos ich zdradza to tez wykazuje epwna lojalnosc niektorych osob , ale sie w to nie ebde zaglebial. Mowisz mi, zebym rpzecyztal uwaznie jego post, a ja ci powiem, przeczytaj moj post. Napisalem wyraznie, ze bylo ich dwa moze trzy razy wiecej, bioroac pod uwage, ze Glamour bylo okolo 10 osob proste rahcunki matematyczne prowadza do tego, ze powiedzialem, iz przeciwnicy Glamour blyi w liczbie 20-30 osob. Kolega stwierdzil, ze max 20 ale nic ie wiedzial tylko sie domysla. A ja sie domyslam, ze... No wlasnie, licza sie fakty.
|
Od twojego idiotyzmu to juz mi sie nawet smiac odechcialo.
Po 1, na tym battle bylo nas moze z 14 takich high lvli, poza tym nie wziales pod uwage, ze to Glamour zorganizowalo ta akcje a nie my, niestety nie siedzimy 24/7 na noob charach i nie czekamy az sie zaloguja.
Zadzwonili po nas bo bili Kalixa, w krotkim czasie zdarzylismy zorganizowac eqipe 7 osob, na poczatku to bylem tylko Ja, Nareli, Master Nexia I thor, i tak zdolalismy zabic Chopha po czym Wizz i Yaltar uciekli do pzta zostawiajac kumpla na pewna smierc. Pozniej zaczelismy nimi zamiatac jak szmatami to schowali sie do piramidy, a ze po 30 minutach przyszlo do nas wiecej osob, to jest chyba logiczne. Nie bedziemy mowic NIE PRZYCHODZCIE BO NIE BEDZIE FAIR. Wojna to wojna, roz*******aja mnie wypowiedzi takich noobow jak ty.