Cytuj:
WOW !! bravo LIFESTYL!!!11!!!!11
Nie robiliście nic przez 2 dni. A tu jak zwykle masslog (nic innego nie potraficie)
Jak dla mnie to jest najgorsza i najnudniejsza wojna jaka była na servie..
LS tylko masslogi, żadnych battle otwartych...
|
O lol od 20 postów czuje się jakbym odsłuchiwał wiadomości na automatycznej sekretarce

Ciągle to samo chociaż już było podane milion powodów dla których nie ma openj battle.
Cytuj:
Co do tej taktyki do jest ona wyśmienita potwierdzam !
Siedzenie przed kompem 24/7 i czekanie aż można będzie ubić kogoś z kh.
|
Loooool 2 masz problemy z pamięcią :> Wyżej zacytowałem twoją wcześniejszą wypowiedź czyli "Nie robiliście nic przez 2 dni. A tu jak zwykle masslog (nic innego nie potraficie)" po czym kilka postów dalej stwierdzasz "Siedzenie przed kompem 24/7 i czekanie aż można będzie ubić kogoś z kh" eeee coś mi się tu nie zgadza

Eee to jak to jest robią coś czy nie :> Bo cholera 2 przeciwieństwa a może rzeczywiście sharujesz zto konto raz pisze jeden owner potem drugi, jeśli tak ustalcie wspólną wersje :> Tylko kupa śmiechu zaczynasz się kompromitować i takie tam, zresztą sam wiesz bo co twoja wypowiedz to nie dość że to samo to dodajesz sporą dawke swojego własnego niepowtarzalnego debilizmu (osobiście nic do ciebie nie mam, nawet cię nie znam, ale wypowiedzi na forum jakby nie było świadczą o człowieku co?).
Acha no i bardzo ciekawi mnie DLACZEGO tak nienawidzisz LS ? Prosił bym o odpowiedź bo bardzo mnie to ciekawi a chyba nigdzie nie ma wytłumaczenia (sensownego wytłumaczenia).
Cytuj:
Taaa... zawsze tylko aimbot i aimbot , wogóle wymyślcie już coś innego, bo to się robi już żałosne...
|
No rzeczywiście żałosne

A magebomb to bajka :> Ks I Korob delety dostali dlka jaj w sumie niewinni byli, tylko źli ludzie się na nich uwzieli :>
Cytuj:
a pomyslales o tym ze andrzejki byly i wiekszosc była na imprezach a ruin skorzystalo z okazji i 2 dni online/exp non stop ? i kto nie ma rl life ?
|
Nie wspominaj o Andrzejkach

W ogóle kiedy to było bo mam 2 dziury

W głowie i w portfelu

Podobno fajna impreza