No, więc miejsca mam 30GB (~30.000 filmów .rec) i trensfer 50GB/miesiąc (50.000 ściagnieć/miesiac filmów .rec) . Jedyna wada to dostępność tych serverów na poziomie 95% :S
Co do wyglądu to oczywiście będzie wszystko wyświetlane na stronie (między innymi dlatego, że nie moge udostępnić plików przez FTP bez logowania). Będzie wyszukiwarka w której można szukać filmów na ktorych ginęły dane osoby, zabijały dane osoby, dane lvle, filmy z wybranych miejsc i oczywiście typy filmów (PK, war, hunt itd.). Na liście filmów nie będą wyświetlane filmy z Quest Spoilingiem (oddzielna lista). Filmy będzie można komentować i oceniać (zajerestrowani użytkownicy). Każdy będzie mogł wgrać swój film bez logowania (wystarczy wpisać pare podstawowych parametrów- typ filmu, jaki lvl kręci, name osoby kręcącej i wersja Tibii), ale tylko osoby zalogowane będą mogły zgłosić chęc usunięcia filmiku (swojego). To tyle na razie z planów, a na wykonanie dałem sobie czas do świąt

Dzisiaj rozwiązałem problem z dodawaniem i edycja wpisów(filmów) w bazie danych (potrzebnej do wyszukiwania).
AAAaaa.. No i jeszcze jedna baardzo ważna sprawa. Nazwa filmu będzie mówiła o filmie i zostanie odpowiednio sformatowana, żeby nigdy już nie wystąpił błąd zbyt długiej nazwy filmu. Przykłady:
PK-Nizahe~-by-Hideta~-172.rec
/\ dla filmu o pk na którym "Nizahe Inferno" ginie od "Hidetaka" i na koniec 3 cyfry żeby nazwy plików się nie powtarzały.
PK-45-67_3~by~13-142_12-dws.rec
/\ dla filmu o PK na którym giną 3 osoby z lvl najniżeszego 45 najwyższego 67, a zabijaja je 12 osób na lvlach od 13 do 142.
Dzięki temu osóby które nauczą się odczytywać nazwy będą wiedzieć o czym jest film

Mam nadzieje, że to pomoże choć trochę graczą Tibii.
-------
To pisał brat Hide, czyli Gesior (zapomniałem się przelogować - to ja robię tą stronkę)