Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2006, 16:54   #556
Brudinho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Brudinho
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 45
Skille: 78/62
Poziom mag.: 16
Brudinho ma numer GG 6680248
Domyślny

15:08 Corso of Darknes [83]: .
15:08 Corso of Darknes [83]: a ty masz problem ze stara?

Dobrze zaczynasz :> Wiesz kiedy zaczyna się najeżdzanie na rodziców :> nie wiesz? to ci powiem. Jak ktoś się czuje bezsilny wobec przedstawionych argumentów (miło mi że mi się udało chociaż nie było trudno).

Tu reszta rozmowy, ponieważ priv zaczął się ze strony Corsa a nie chciałbym wklejać pojedyńczych zdań coby nie być posądzonym o wyrywanie z kontekstu (wiesz co to kontekst :> takie trudne słowo

Cytuj:
@Brudinho

To nie są żadne sprzeczności , weż się chłopie ogarnij i przeczytaj ze zrozumieniem.

Przez 2 dni nic robili (bo czekali na dobry moment do ataku) po czym kolejnego dnia zaatakowali o to mi chodziło.
Hmm więc pisz wyraźnie, widocznie twoje skróty myślowe (uwaga znów trudne słowo) są dla mnie tak bardzo skomplikowane że nie odkryłem ich 2 znaczenia Niestety wtórny analfabetyzm jest w naszym społeczeństwie normalny

Cytuj:
Co do tych 2 ownerów to masz rację, ale w Twoim przypadku bo jak napisałem do Ciebie na tibi , to ta osoba która grała niewiedziała o co chodzi.
Acha więc to co wkleiłem wcześniej to twój 2 owner, niezła wymówka

Cytuj:
A co do wyjaśnienia czemu nienawidzę LS to sobie poszukaj kilka tematów do tyłu , widać że od niedawna tu zaglądasz lub inny ownerów tu zaglądał i Cie nie poinformował do końca
!!!!Mamy cię!!!! A widzisz kurde wytykasz mi brak zrozumienia czytanego tekstu poczym dajesz mi odpwoeidz która nie ejst odpowiedzią na "dręczące" mnie pytanie Chciałem "sensowne wytłumaczenie" A takiego na tym forum nie znalazłem :>

Cytuj:
To z botami to nie napisałem, że to bajka jest tylko, że na to ciągle zwalają winę jak przegrywają.
A jak idziesz grać w piłke w rozwalonych butach ( o ile odrywasz się czasem od kompa ) to na co zganiasz po meczu :>

Cytuj:
"Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwosci". Szkoda, że Ty nie stosujesz się do tej zasady.
Znam jeszcze kilka

"nie kłóć się z debilem. ludzie mogą nie zauważyć różnicy"
"nie kłóć się z idiotą. pierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"

Ok opanowałem się już to był mój ostatni post w sprawie corsa

PS.Wiem że nieładnie wklejać prywatne rozmowy i je upubliczniać ale jak inaczej pokazać Głębie tego co zostało tam napisane :>
Brudinho jest offline