Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2006, 19:10   #58
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eivrel Pokaż post
Racja ponieważ agresja rodzi agresję, ale tu raczej chodzi o to dlaczego w ogóle takie walki w klatkach mają miejsce.

No właśnie tylko dlaczego ci kibice lubią narozrabiać. O to w tym chodzi.

No więc jak kocham swój klub to jestem jakiś niebezpieczny? Musze tą miłość jakoś ograniczać bo stanowię zagrożenie dla innych?

Obejrzałem wiele filmów tego typu, grałem w te takie gry i jakoś jeszcze nie miałem chęci się do kogoś upodabniać ani nic rozpierniczać.

Ogólnie przeczytaj sobie 'referat' Gremlina parę postów wyżej ;p
Myślę że po nim można było śmiało zamknąć temat.

Niestety zle zrozumiales moj post :/

Walki w klatkach sa juz od bardzo dawna na swiecie odbywaja sie prawie w kazdym kraju. Zwykle leja sie kolesie ktorzy lubia sie bic na ulicy

Kibice lubia narozrabiac? to jest jasne a dlaczego? to to juz sie ich spytaj poprostu lubia sie tak bawic trudno mi to powiedziec czeba zrobic z nimi wywiad

Rozumiem to ze kochasz swoj klub ale widac ze przeczytales tylko to co chciales a nie to co tam tak na serio pisalo

Ehhh myslisz ze ja nie ogladam filmow i nie gram w zadne gierki? Nie mow ze jak np ogladasz film gdzie koles biegnie sam na dziesiatki kolesi i ich zabija to nie robi to na tobie zadnego wrazenia albo jak np w jakiejs gierce biegasz masz jakies super uzbrojenie i napierniczasz w co sie da i to na tobie nie robi wrazenia? Nigdy nie miales takiego uczucia ze chcialbys np zaczac sie jakos lac czy cos takiego?

Czytalem to co napisal Gremlin ale to ze on napisal to czy owo nie znaczy ze i ja nie moge sie wypowiedziec w tej sprawie co nie?

Ostatnio edytowany przez Dolor - 26-11-2006 o 19:11.
Dolor jest offline   Odpowiedz z Cytatem