Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2006, 21:19   #44
GiantSpider
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez giertychowiec Pokaż post
wlasnie dzisiaj zrobilem se palka i nie wiem jak nim grac czy skilowac do 40 skila i expic czy do 50 skila i isc expic?? i na czym expic bo mialem juz kiedys palka ale niewiedzialem gdzie expic...

sorka,wiem ze to nie jest do tego tematu ale napiscie plz,,

moim zdaniem pall nie jest wcale taki zly. Trzeba tez porównac ze palek wali na dystans kilku kratek, a sorc i druid moga najwiecej na 3 czy 4 kratki;pA knait wogle co np. dragon bedzie mu spore hity sprzedawal a pallek moze polowe jego hitów uniknac.

Nie wiem moze sie myle bo najgozej gram palkiem no ale z mojego punktu widzenia;p
Sorc expi w zwarciu podobnie jak knight, pal jest jedyna profesja walczącą na dystans. Ale to nie oznacza ze jest lepszy od sorca poniewaz sorc zadaje 3-4 razy wieksze obrazenia i taniej sie leczy. Pal jak naloży tarcze to jest prawie nie do przejscia dla knighta, bez tarczy z przyzwoitym armorem (plate+) tez dostaje niewielkie obrazenia po 30-40 bo bron knighta w pvp sux. Pal jest dobry tylko jak nie ma lagow. Na lagach moze pasc nawet od jednego guarda a sorc bierze 2 na klate i szybciej zabije zanim go zjada do red.

Ostatnio edytowany przez GiantSpider - 26-11-2006 o 21:22.
GiantSpider jest offline   Odpowiedz z Cytatem