Cytuj:
Walki w klatkach sa juz od bardzo dawna na swiecie odbywaja sie prawie w kazdym kraju. Zwykle leja sie kolesie ktorzy lubia sie bic na ulicy
|
Chodziło mi o to że takie walki to agresja sama w sobie. A dyskusja jest o tym czy agresje powodują gry komputerowe. Sam napisałeś że w tym przypadku nie.
Cytuj:
Kibice lubia narozrabiac? to jest jasne a dlaczego? to to juz sie ich spytaj poprostu lubia sie tak bawic trudno mi to powiedziec czeba zrobic z nimi wywiad
|
No i dyskusja jest o tym czy lubią to dlatego że grają w gry. Poza tym mówisz o pseudo kibicach.
Cytuj:
Rozumiem to ze kochasz swoj klub ale widac ze przeczytales tylko to co chciales a nie to co tam tak na serio pisalo
|
No napisałeś że miłość do klubu jest bezpieczna dopóki jest ona jakoś ograniczona. Co miałem jeszcze zobaczyć?
Cytuj:
Ehhh myslisz ze ja nie ogladam filmow i nie gram w zadne gierki? Nie mow ze jak np ogladasz film gdzie koles biegnie sam na dziesiatki kolesi i ich zabija to nie robi to na tobie zadnego wrazenia albo jak np w jakiejs gierce biegasz masz jakies super uzbrojenie i napierniczasz w co sie da i to na tobie nie robi wrazenia? Nigdy nie miales takiego uczucia ze chcialbys np zaczac sie jakos lac czy cos takiego?
|
Oglądam film gdzie koleś biegnie sam na s e t k i kolesi. Robi fajne triki biega po ścianach i wszystkich zabija. No i jakoś nigdy nie miałem po tym takiego uczucia żeby wyjść na miasto i zrobić burdel.
Cytuj:
Czytalem to co napisal Gremlin ale to ze on napisal to czy owo nie znaczy ze i ja nie moge sie wypowiedziec w tej sprawie co nie?
|
Możesz ofc.