Temat: Serwer Obsidia Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2006, 23:02   #955
!Xori!
Guest

Domyślny

Panowie proponuje pojsc na na jakis czat i porozmawiac tu sie wstawia screeny( niestety tego i ja nieuczynie;p). Oj widze pozmienialo sie duzo na Obsidii... Suv w NG... dopiero co przeciwko nim walczyles a teraz?? Nie krytykuje twojej decyzji jednakze jej troszeczke nie rozumiem. Dzialanie w mysl zasady" jak kogos nie pokonasz przylacz sie do niego"?? . Spoko nie czepiam sie bo to nie moja sprawa powinienem sie zajac soba. Ja juz jakis czas niegram i bylo mi z tym dobrze ale cos mnie ciagnie do tibii...
Pozdrowienia z Krakowa widze ze tu duzo osob z Bydgoszczy, Zawisza walczcie o swoje nie dajcie zyc hydrotworowi Tyle odemnie pozdrowienie dla kumpli: Konzbi, Druid Bait, Tomi Bait, Van Del"SAl, Alith Takilbya( Hail Bosnia team;p), Suv, Voletin, Mudry( gl na Morganie juz widze nice lvl:;p), Duba' Evil, Booka Jones( see you again), Slayer of the Moon( jedziesz napku;p), Kruger'Death, Master Cucumber( Eufeme), Tard Vanjo Obsydia) i wielu innych szczegolnie pozdrawiam tych ktorych znam od czasu pierwszego chara. See you sometimes in Tibia and in RL ( Czemu nikt w Krakowe nie gra;p). Tutaj koncze moje wypociny dawno mnie nawet tutaj nie bylo i milo czasem zobaczyc stare twarze( avatary ).

Ostatnio edytowany przez !Xori! - 27-11-2006 o 19:16.
  Odpowiedz z Cytatem