Całkowicie zgadzam z Piotrkiem. Nie zasłużycie sobie na szacunek ludzi swoim lvl lub skillami, jedynie uczciwością, uczynnością etc.
Pozatym Tibia jest chyba ( moim skromnym zdaniem) ponad narodowościowa, tzn nie liczy się czy jesteś Polakiem, Szwedem czy też Turkiem - odnośnie uczestnictwa Polaków w "szwedzkiej" gildi jaką jakoby jest Next Generation.
Ja, osobiście bardzo lubie ludzi pochodzących z Bośni i Hercegowiny. Mimo, iż przeżyli wiele w rl i mogli by być bardziej sfrustrowani niż kto ktokolwiek inny ( wojny na tle religijnym na tamtejszym terenie etc.),są bardzo pokojowi - nie zauważam u nich jakiegokolwiek przejawu agresji wobec mojej skromnej osoby. A ich lvl? Cóż Alith Takilbya ma 100+, ale reszta np Milivojac 75+, Boki Chemics 35 +, Morpheus Damy 50 + do h lvl nie należą, ale mam do nich duży szacunek.
BTW. Nie kazdy musi byc orłem w angielskim ( niemiecki rox

), bo jak chcesz sie dogadać to sie dogadasz a to się chyba liczy ( a nie to czy to zdanie ułożyłeś poprawnie czy nie).
@ Anga~ Tacy przyjaciele o jakich mówisz na początku to nie są prawdziwi przyjaciele ;p
Ps. Borgo się wykupił

, ciekawe czy powróci na dobre do gry.