Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2006, 01:44   #1083
Eos_Rododaktilos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 05 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Świat: Obsidia
Poziom: 101
Skille: 80sh
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^ Pokaż post
Jednak Kiroy ma troche racjii , bo 1st wrażenie właśnie robi lvl i skille .. jak ktos szybko expi to musi być fajny... niestety pozniej sie okazuje ze albo sharuje albo nie mozna wytrzymac 5 minut rozmowy z nim (najczęściej)
Haha - brzmi glupio ale macie obaj racje )

z jednej strony ktos kto ma 110 sworda czy 80 mlvl robi wrazenie chociazby swoja wytrwaloscia i zacieciem

z drugiej strony taki przyklad (dodam ze mam 2 obywatelstwa USA i PL).

Dzisiaj przebiegl kolo mnie jakis 20 lvl i cos tam powiedzial. Jako ze lvl nie ma dla mnie znaczenia, odpowiedzialem i zaczela sie rozmowa. Nieopatrznie odpowiedzialem ze jestem PL i posypalo sie cos w rodzaju:
Elo ziomek, USA, kurwa yo nigga, w USA to tak jak w filmach jest ?, a murzyny to drechy ? Najebali cie kiedys ? itp itd. etc.

Nie chodzi o to ze on pewnie ma z 13 lat. Taki Suv tez ma 13 i czego byscie o nim nie mowili to da sie z nim normalnie porozmawiac i chyba kazdy to przyzna. Ma RL czy nie ma, jest zdrajca czy nie jest - po prostu mozna z nim porozmawiac. Stad mam takie osoby na liscie VIP. A jak to sie dzieje ze wiekszosc z moich VIP to "nie-Polacy" ? Przyklad powyzej dobrze to ilustruje.

Co do narodowosci to zwykle kazdemu odpowiadam "USA" i tu sie rozmowa konczy ... (i bardzo mnie to cieszy) tylko dlatego ze nie mam ochoty udawac ze tez jestem Gimnazjum-Gangsta, Osiedle-Forever, Honor-Ławki-Pod-Blokiem, Hip-Hop-Non-Stop, Szacunek-Dla-Windy-W-Mojej-Klatce, Ziomek, Dzielnia, Elo, itp.

Troche zaluje ze z niektorymi osobami z tego forum nie spotkalem sie i nie rozmawialem w grze bo w wiekszosci przypadkow piszecie sensowne i ciekawe posty ... i tak jak powiedzialem ... po prostu czasami chce normalnie porozmawiac

Booka Jones, The Man, The Institution
Eos_Rododaktilos jest offline