drogi Dodi : nie napisalem konkretnie o kims tylko o wiekszosci tak to ujme !! ja zauwaz wstawilem sie za rl kumplami w wojnie nG a nie za lepszymi lvl i skilami np NG !! masz racje w swojej wypowiedzi ale dla wiekszosci ludzi w tej rgze licza sie plecy !! i np Mannow woli lubic pephego niz mojego 8 lvl sorka bo nie ma ze mnei zadnej korzysci wiec po co ma ze mna gaadc

o to mi chodzilo

i ludzie wiekszosc uwaza lepiej wybierac na kumpli z wyzsyzm lvl niz tych slabych bo co im po slabych ziomach !! np pelno msg od asslickerow !! zostanmy kumplami itd

mozna ich nazwac naabkami , ale to 80 % populacji obsidii
a co do don zasy itd tez go bardzo lubie szanuje uwazam ze w tibii to akurat nie szaleje nie jest jakims super strategiem natomiast jako czlowieka od strony zycia realengo oceniam go super bo mozna z nim o wszystkim pogaadc imprezach laskach rodzicach itd mialem ta przyjemnosc
np Vilarion Divilonia Waldorio Instructor raz gerlimo to stare NG ktorema inne poglady niz mannowy itd i wcale nie chca wojny z polakami !! i to moi najlepsi ziomale z tibii i gadam z nimi codziennie o zyciu mimo ze sa szwedami itd !! tez nie mam nic przeciwko nim i sa swietnymi ludzmi w rlu !!
Dodi chodzilo mi o wiekszosc !! i anwet dobry garcz ktory ma slabych rl kumpli w lvlu musi poszukac sobie kumpli na lepszym lvlu jesli chce zostac i garc na danym swiecie bo bez plecow jestes nikim i druga strona zaraz cie kicknie !! a jak juz jestes sorcem to w ogole !!
Pozdrawiam Dodi Awolverka Fina i reszta chlopakow