Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maddie
Chris, czy uwazasz siebie za Gamemaster'a ?
Bo chcialbym wiedziec dlaczego zabiles Antariana. Ale tak naprawde dlaczego, bo mowienie ze uzywal bota jest nieco naciagane..
|
tak uwazam siebie za Gamemaster'a, dlatego tez nie mam zamiaru sie tobie tlumaczyc!
-Antarian zabil kumpla od Mejozy, to byl powod dla ktorego szlismy go zabic, dochodzimy do OF'a a tutaj antarian sie wylogowywuje, odchodzimy znowu sie zalogowal strzelam gfb znowu sie wylogowal, no i nagle loguje sie na noob chara i pisze o co chodzi, toż przecież powiedzialem mu jak sie sprawy mają, i dodalem do paymenta troszke za bota. Poprosil o tydzien na zebranie kasy i wbicie poziomu z 59 na 60. Gdy wbil juz owy poziom powiedzial ze moge szykowac runy na niego. Toż loguje sie któregos wieczoru a on sobie polowanko urzadza na ludziach, co mnie oczywiscie bardzo ucieszylo bo nie zmarnowalem nieuzasadnionego zabojstwa! ot co :
Nov 20 2006, 23:20:38 CET Killed Antarian at Level 60 ok
zlikwidowalem rowniez innego czlowieka ktory napastowal mlode dziewczynki wraz z Antarianem
Nov 20 2006, 23:28:21 CET Killed Kakej at Level 40 ok
Co do tego bota, napisal cos mw takiego "prosze zostaw mnie, ja tego bota pierwszy raz uzywam, bo sprzatam po wczorajszej imprezie". Cóż za satysfakcjonujace uzasadnienie.
Tak wiec Gamemaster Chris idzie sie zajac swoimi sprawami, mam nadzieje ze przyjemnie sie wam czytalo to co opisalem.
Nie odpisywalem tak dlugo bo czasowo nie moge grac, !