Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2006, 14:01   #7
slawekmag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: [HACKED]

slawekmag ma numer GG 5665999 Send a message via Skype™ to slawekmag
Domyślny

Jeden z komentarzy:

Cytuj:
Moja córka chodzi z Tomkiem, o którym mowa do jednej grupy....Artykuł nie oddał całego kolorytu życia przedzkolnego, w którym uczestniczy ten chłopiec.
Grupa jest zdemoralizowana przez małego bandytę, a nauczycielki zastraszone (nota bene wszystkie Panie są wspaniałymi pedagogami). Nikt nie wie jak działać, by wreszcie odetchnąć z ulgą. My, rodzice boimy się, by żadnemu dziecku nic się nie stało....

@top
Nie wiem już czy to śmieszne czy żałosne. No cóż rózne zrypy sa na świecie. Ciekawe jak zachowują się jego rodzice. Takich rzeczy sam by nie wymyślił. Te przekleństa. Jakbym takiego zobaczył to nie wiem co bym mu zrobił (chociaż pięciolatek )...

@edit

Inny komentarz:

Cytuj:
Uważam, że należy przyjrzeć się dokładnie chłopcu.
Z opisanego zachowania wynika, że należy zacząć karać dziecko, np. 5 minut w kącie, żeby przemyślał swoje złe zachowanie. Jak będzie grzeczny to można mu nalepiać wagoniki na takiej specjalnej tablicy, jak uzbiera 5 to dostanie w nagrodę lizaczka, a jak będzie dalej niegrzeczny to zabierzemy mu komputer. Myślę, że to pomoże. Przede wszystkim należy jeszcze podawać mu regularne posiłki, bo z opisu wynika, że bywa głodny i często pomiędzy posiłkami lubi conieco "przegryźć".

~SUPERNIANIA, 27.11.2006 12:56
No lol po prostu.

Ostatnio edytowany przez slawekmag - 27-11-2006 o 14:09.
slawekmag jest offline   Odpowiedz z Cytatem