Cytuj:
Hmmm, wsumie to zależy jak kto na to patrzy.. paladinem jest latwy exp od skilli np 50..tzn wg mnie palladyn jest ciekawy ale na swiecie pvp..
|
???
...dziwnie patrzysz na świat.
Cytuj:
no bo NoPvp no to juz lipa tylko exp i exp no kazda profesja trzeba expic na NoPvp ale ja wole pvp mozna troche poubijac... pall moze nie ma dobrych hitow
|
Faktycznie, ma słabe hity, czyli wymiata w PvP.
Cytuj:
ale mozna spojrzeć z innej strony np. porownac knighta i palla na skillach 70 ... palladyn spokojnie daje rade z dragiem to zalezy rowniez od lvl i hp.. ale ma latwiej niz knight na guardach tez sobie kinem na skillach 70 nie posiedzimy na dobrej cave no..
|
Tutaj masz rację, chociaż strasznie
haotycznie to zapisałeś.
Cytuj:
ale np. sorc czy druid no to juz kompletnie inna profesja ma przewage i to wielka sam gralem druidem i na 40 levelu z paccem gra jest bardzo przyjemna.. jako druid czesto bylem brany na jakies hunty np. hydry
|
No ba, magowie są narazie lepsi. Mam nadzieje, że jakoś wyrównają siły w przyszłym upie.
Cytuj:
teraz akurat w takich momentach knight wygrywa dlatego ze jest czesciej brany jako bloker a palladyn jest mniej brany jako shoter
|
Zawsze jakaś przewaga knighta, ale te profesje między sobą są dosyć zbalansowane, tak jak mag z druidem

Gorzej ma się równowaga między fizykami a casterami.
Cytuj:
jeszcze zapomnialem dodac ze druid/sorc na swiecie pvp na poczatku ma troche lipa druida/sorca jest latwiej ubic niz knighta czy palla to zalezy tez czy ten sorc ma pacca no bo bez dobrego haste ciezko zwiac przed pk..:/
|
Dobry caster może się lepiej bronić niż pal czy knight. Bo jaki to musiałby być PK, żeby odstraszył go atak z broni?