Temat: Co do Palka
Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2006, 18:15   #105
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
Hmmm, wsumie to zależy jak kto na to patrzy.. paladinem jest latwy exp od skilli np 50..tzn wg mnie palladyn jest ciekawy ale na swiecie pvp..
???
...dziwnie patrzysz na świat.

Cytuj:
no bo NoPvp no to juz lipa tylko exp i exp no kazda profesja trzeba expic na NoPvp ale ja wole pvp mozna troche poubijac... pall moze nie ma dobrych hitow
Faktycznie, ma słabe hity, czyli wymiata w PvP.

Cytuj:
ale mozna spojrzeć z innej strony np. porownac knighta i palla na skillach 70 ... palladyn spokojnie daje rade z dragiem to zalezy rowniez od lvl i hp.. ale ma latwiej niz knight na guardach tez sobie kinem na skillach 70 nie posiedzimy na dobrej cave no..
Tutaj masz rację, chociaż strasznie haotycznie to zapisałeś.

Cytuj:
ale np. sorc czy druid no to juz kompletnie inna profesja ma przewage i to wielka sam gralem druidem i na 40 levelu z paccem gra jest bardzo przyjemna.. jako druid czesto bylem brany na jakies hunty np. hydry
No ba, magowie są narazie lepsi. Mam nadzieje, że jakoś wyrównają siły w przyszłym upie.

Cytuj:
teraz akurat w takich momentach knight wygrywa dlatego ze jest czesciej brany jako bloker a palladyn jest mniej brany jako shoter
Zawsze jakaś przewaga knighta, ale te profesje między sobą są dosyć zbalansowane, tak jak mag z druidem
Gorzej ma się równowaga między fizykami a casterami.

Cytuj:
jeszcze zapomnialem dodac ze druid/sorc na swiecie pvp na poczatku ma troche lipa druida/sorca jest latwiej ubic niz knighta czy palla to zalezy tez czy ten sorc ma pacca no bo bez dobrego haste ciezko zwiac przed pk..:/
Dobry caster może się lepiej bronić niż pal czy knight. Bo jaki to musiałby być PK, żeby odstraszył go atak z broni?
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem