jest maj czy listopad ??
teraz mamy listopad i mowimy o tej wojnie co zaczela sie niedawno taka na max. w maju chyba jeszcze grales a teraz sie skonczylo bo to co 8:0 to bylo w venore kolo domku mebiego lub Lyotha : padl : Revenor , Marjola , Amenhotep , Sensej , grit i jeszcze paru krakersow , nie pamietam kto...
to z tym ze dof nie expi to prawda bo wanted kroluje ale lepiej zeby robili snake niz kurwa nic ;]
ja juz teraz nie stoje za dof bo jednym slowem mnie : OLALI... moze nie dokladnie dof ale dd bo jak chcialem dojsc po rozpadzie bs to powiedzieli ze tylko znajomych czy tam cos a shanoz chyba nie jest ich znajomym wiec w dupie to mam ;]
skoro dof wszystkie open battle przegrywa to wola bic fragi przez snake , nie wazne kurwa jak , wazne ze kurwa wygrywaja... lol fakt ze jakby sie zliczylo wszystkie fragi od poczatku wojny to troche by tego bylo i napewno wanted by wygrywalo ale ktos od 1 dnia miesiaca robi na nowo wojne a to troche lipa ;]
BTW: uspokoj sie juz wkoncu bo przeginasz... to forum dla normalnych a dla takich jak ty dobre jest
www.pomozmy.chorym.com.pl
nikt tu nikogo nie wyzywal do momentu gdy przyszedles taki ty ktory zakonczyl gre chyba w maju i do kazdego sie rzucasz ... chyba cie ktos bil w dziecinstwie albo tak jak draza murzyny cie dorwaly ;]...
@JEZELI KTOS SIE DO MNIE DOJEBIE TO PRZEPRASZAM ALE TO TYLKO ODPOWIEDZ NA TO CO NAPISAL NA MNIE
@EDIT.
Pamietam to bo commando knight padl w fajny sposob od polla:
Aaaahhhhh.
Aaaahhhhh.
Exori.
I tak w kolko non stop wiec commando padl ;/