Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2006, 08:24   #3061
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
np jakie slowa? zauwazyles ze jak ja zadeklarowalem sie tutaj na forum ze nie walcze bo zalamka jak patrze co nasi robia(bitwa thais it) to od tego czasu nei bylo ani jednej akcji poza wypadami kondy i sorcow? no i bitwa w ab ale to bylo ustawione, poza tym hwl expi jak chce i nikt nie przeszkadza.

ktos tam mowil o kasie, zaplacilem za 3 kumpli + mam jeszzce ok 300k w dp, nie kase mam, ale owszem nie zarabialbym przez PA.

splacilem sie bo splacili sie jedyni ludzie przez ktorych bylem w tej wojnie odp oczatku, sorki ale nie bede walczycl dla ludzi co maja mnie w duipe, a tak to wyglada z tymi co zostali w wojnie. i szczerze mwiac malo mnie onbchodzi co napiszecie, ja wiem swoje a klocic sie lubie
Moze ci sie nei chce walczyc ale co z tymi wszystkimi zapewnieniami ze "jestes zbyt dumny zeby cokolwiek zaplacic" i ze wolales zmienic serv. Nie chce ci sie walczyc to idz teraz zmienic serv wg tego co powiedziales
I co zrobiles po tej calej propagandzie na temat "lithum bija tych co placili"
Jednak ta twoja górnolotna gadka nic nie warta
I ja tez wyszedlem bo mnie wszyscy w dupie mieli i juz "spostrzegli" ze bylem szpiegiem.

Cytuj:
ja ci powiem, skopo predzej zobaczy dr leppera niz kase od nas jakas xD
Cytuj:
ja mam tylko nadzieje ze nikt nie bedzie na tyle naiwny by to zaplacic...
i tak bedzie traktowany jak szmata... a do tego preczej czy pozniej padnie za byle powod, no chyba ze naprawde by robil za pomiotlo i sie by taki nie wychylal. ale ja nie potrafie tak grac, udawac ze nie wiedze jak ich kumple bija moich za friko, albo wychodzic ze spawna bo oni akurat maja ochote poexpic.
O zmianie swiatow nie ma na tym forum zdaje sie

mi sie juz splacic nie pozwola, pewnie za duzo dostali od consensus

Ostatnio edytowany przez Colorion - 28-11-2006 o 14:01.
Colorion jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.