Cytuj:
Napisalem,wzaleznosci od serwa,u mnie 2k each,pozatym malo kto by robil power bolty,myslalem o kupieniu ich (u mnie cena 100 pb to okolo 10 k),pozatym ice rapiery sa rzadzsze,nie mozna ich zrobic..a pb jednak tak.
|
100gp za PB to troszkę za tanio moim zdaniem.
Cytuj:
i ciekawe skad wezmiesz te 5bp ice rapierów..
|
Na anhi czasem ryce biorą, z tym że masz racje. Nie noszą ich cały czas przy sobie.
Cytuj:
Sorc jak walnie z UE,lub z e-wave,ma exauted na jakies 3-5 sec (nie wiem dokladnie) wiec to nie jest juz combo..combo to jest walnięcie z dwóch "rzeczy"naraz ;p tak jak pb i sd pallem.
|
Bursty + UE i EW + bursty.
Bursty są chyba liczone jako broń, a nie zaklęcie.
Chociaż podobno na jakimś anhi~ koleś nie strzelał z burstów bo exhausta złapał bo za szybko Fx->UH klikał.
Cytuj:
tak,teoria,a my mówimy o praktyce...
|
Fakt. Więc dmg pala należy trochę zmniejszyć, a dmg knighta prawie 2 krotnie.
Cytuj:
Zgadza sie,jednak sorc ma strasznie mało hp wiec w obronie jest bardzo słaby...pall ma slabszy atak ale znacznie lepiej sie broni..nawet jakby 100 pall i 100 ek sie bili to pall moze zalozyc shielda (ja sam mam 68 shielda) i malo co mi ten knight zrobi,natomiast knight vs sorc ,sorc nic nie zrobi zeby zmiejszych obrazenia..
|
Z jednej strony można powiedzieć, że knight jest najlepszy do PvP, bo weźmie tyle uhów, że nikt inny nie weźmie tyle amunicji, żeby go zjechać.
Przykład: 26 knightem wziąłem 3 BP UH i poszedłem PKować. Wyskoczył na mnie 40 RP i po stracie ~10 uhów (u niego 4), powiedział (polak to był) "poczekaj chwilkę, skocze po bolty", a jak wrócił skull gone
Cytuj:
nom,ale to tylko marzenia..znajac cipsoft pewnie wymysli lamiące sie crossbowy i łuki...-.-
|
W to nie wierzę.
Poprostu za mało osób grało magiem to coś z tym zrobili.
Prędzej uwierze, że teraz dodadzą magic-crossbow do kupienia w sklepie za 10k, który wali jakby miał 45 attaku lub dadzą explosive bolts (10 gp za sztukę), które walą z siłą explozji (co do siły magii).