Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2006, 12:50   #70
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
Napisalem,wzaleznosci od serwa,u mnie 2k each,pozatym malo kto by robil power bolty,myslalem o kupieniu ich (u mnie cena 100 pb to okolo 10 k),pozatym ice rapiery sa rzadzsze,nie mozna ich zrobic..a pb jednak tak.
100gp za PB to troszkę za tanio moim zdaniem.

Cytuj:
i ciekawe skad wezmiesz te 5bp ice rapierów..
Na anhi czasem ryce biorą, z tym że masz racje. Nie noszą ich cały czas przy sobie.

Cytuj:
Sorc jak walnie z UE,lub z e-wave,ma exauted na jakies 3-5 sec (nie wiem dokladnie) wiec to nie jest juz combo..combo to jest walnięcie z dwóch "rzeczy"naraz ;p tak jak pb i sd pallem.
Bursty + UE i EW + bursty.
Bursty są chyba liczone jako broń, a nie zaklęcie.
Chociaż podobno na jakimś anhi~ koleś nie strzelał z burstów bo exhausta złapał bo za szybko Fx->UH klikał.

Cytuj:
tak,teoria,a my mówimy o praktyce...
Fakt. Więc dmg pala należy trochę zmniejszyć, a dmg knighta prawie 2 krotnie.

Cytuj:
Zgadza sie,jednak sorc ma strasznie mało hp wiec w obronie jest bardzo słaby...pall ma slabszy atak ale znacznie lepiej sie broni..nawet jakby 100 pall i 100 ek sie bili to pall moze zalozyc shielda (ja sam mam 68 shielda) i malo co mi ten knight zrobi,natomiast knight vs sorc ,sorc nic nie zrobi zeby zmiejszych obrazenia..
Z jednej strony można powiedzieć, że knight jest najlepszy do PvP, bo weźmie tyle uhów, że nikt inny nie weźmie tyle amunicji, żeby go zjechać.
Przykład: 26 knightem wziąłem 3 BP UH i poszedłem PKować. Wyskoczył na mnie 40 RP i po stracie ~10 uhów (u niego 4), powiedział (polak to był) "poczekaj chwilkę, skocze po bolty", a jak wrócił skull gone

Cytuj:
nom,ale to tylko marzenia..znajac cipsoft pewnie wymysli lamiące sie crossbowy i łuki...-.-
W to nie wierzę.
Poprostu za mało osób grało magiem to coś z tym zrobili.
Prędzej uwierze, że teraz dodadzą magic-crossbow do kupienia w sklepie za 10k, który wali jakby miał 45 attaku lub dadzą explosive bolts (10 gp za sztukę), które walą z siłą explozji (co do siły magii).
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem