Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2006, 16:09   #113
skryhull
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Inferno

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 21
Skille: 22\25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord'Micu Pokaż post
@up
Może to dziwne ale kumpel mi kiedyś powiedział, że tam podobno śa same Dragon Lordy i kilka Demonów(z których zawsze wypada MPA ale respią się tam co 2 tygodnie).Jakoś tam trzeba rozkopać tunel pod draconia(o ile jest bo tam nie byłem nigdy )i na koncu tego tunelu są drzwi a przy nich jakiś gość który sprzedaje klucz za 5k gp .Wiem, wiem zaraz wyskoczycie z postami, że kłamie albo, że wyssałem tą opowieść z palca ale poprostu pisze to co kiedyś powiedział mi kumpel. Być może to tylko stara legenda a możeprawda.
chyba wiem o co kolesiowi chodzi. W tym co mówi coś jest...
jak kiedyś jak jeszcze grafa była kiepska a tibia mało znana to dało się latać na miotle ale lądować mozna było tylko w niektórych miejscach no i były gdzieś (chyba cobalt tower) screeny że koleś przelatuje nad wyspą z demonami i warlord swordem, cała wyspa była w ogniu a warlord sword leżał na kamieniu (i miał wtedy jeszcze całkiem inne statsy niż dziś) ponoć było to takie miejsce że nie można było się tam dostać, tylko se popatrzeć...
może po prostu chodziło o tą wyspę? Ale wiadomo, jak kazdy coś od siebie doda to wychodzi że z rabbitów lecą magic scale armory itd...
skryhull jest offline   Odpowiedz z Cytatem