Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2006, 17:10   #191
Pawelan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 02 2005

Pawelan ma numer GG 3662519
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallar Pokaż post
Hmm, ciekaw jestem pewnej rzeczy.. bo skoro jak damy pieniądze do banku, to będzie je można w dowolnej innej filii tegoż banku odebrać.
Czyli mam rozumieć że jeśli wyjdę na Maina, z innej postaci wezmę ileś tam kasy, wsadzę ją do banku i się zrookuje - będę mieć do niej dostęp na rooku?
Jeśli tak, idiotyzm.
Ceny na Rooku praktycznie wszystkiego ostro spadną, bo pewnie z połowa, jak nie więcej rookstayerów sobie z Maina kasę weźmie. Każdy, będzie mieć na wszystko. ;- )
Co najwyzej platynka to nie bedzie juz rare. Sory ale nie jest trudno zarobic na itemki niezbedne do przejscia rooka. Zwlaszcza jesli to 2 czy ktorastam postac.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaniak16 Pokaż post
Co do banku:

Jesli moglby mi ktos powiedziec to jasno, poniewaz dreczy mnie to pytanie odkad uslyszalem o Banku:

Skoro, wplacona kasa bedzie dostepna w kazdym miescie, to jezeli haker za zhakowanej postaci, pojdzie do banku, to bedzie mogl wybrac wszystkie pieniadze i przelac na swoje "Oryginalne" konto? Jezeli tak, to mowie bye bye Bank

Pomysl. Moge sie zalozyc ze trzymasz forse w depo miasta w ktorym wlasnie jestes, o ile nie jestes wlasnie na jakims hucie/musiales sie nagl wylogowac/cos zalatwiales w innym miescie (to normalne raczej). Pozatym myslisz ze jak ktos cie shakuje i nie znajdzie nic w dp to nie pojdzie do nastepnego miasta? Choc masz troche racji - to troche ulatwi czyszczenie konta z kasy to teraz i tak nie jest to wielki problem.