Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2006, 23:32   #3085
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

ale sie produkujecie, wraca czlowiek z pracy i tyle do odpisania xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Ajron
Na was to mi brakuje slow. Typowy polaczek PLACI za wojne... Najpierw jest tak a ja mam gdzies tibie, obracam 7 lasek na imprezie itp, zaplacilem bo nic sie nie dzialo. Czemu nie poszliscie z konda i lovize walczycie na demon helmet ? Jakby bylo was wiecej to Hwl by baty zebralo ... Ale tharrinek woli gadac, ze nie robia zadnych akcji. tak wygodniej. Jaj to ty nie masz zeby skonczyc z tibia. Najlepsza jest twoja propaganda nie placice bo tamto i siamto. I teraz ten swoj jad na hwl wreszcie zamkniecie w sobie. BOltina ma racje kazdy wklada troche serca w chara, ale bez przesady nie placi sie w wojnie ... ;/

@catri
Huntuj dajmosa ;]
konda slowa nie powiedzial ze idzie, jakby powiezdial to bym byl, myslal ze sami zalatwia sprawe i zgarna "chwale" a tymczasem dostali po dupie. jak mu to wygarnalem ze znow nic nie powiedzial to odpisal ze "nie mogl mnie zlapac" a szkoda, ma moj MSN, zarowno on jak 90% jego gildii czyli Oen, maila, trio ,rateen ,kardear etc etc...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelao Pokaż post
Kurwa kolejny kretyn ktory komentuje rzeczy o ktorych nie ma pojecia, tharrin nie byl na vent w sumie nie widzialem go od momentu kiedy padl (Bo powiedzial ze nie ma ochoty do walki.) to ma pecha, navoxiva tez nie bylo wiec na co on narzeka? Wiec ty nie mow ze konda nie chciał isch wziasc na akcje bo np. Sira Shier ktora nie widzial nic o akcji dowiedzial sie jak juz wszyscy byli wylogowani na hero, a jednak doszedl. A ci ktorzy nie mieli 100+ byli na noob charach aby blokowac...

P.s.
17:00 Wielki dajmos [57]: 16:44 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE BANIAQ. HE WAS KILLED BY WIELKI DAJMOS.
17:00 Ale Maciek [55]: Podnieca Cię to ?
17:01 Wielki dajmos [57]: nie nudzilo mi sie
17:01 Wielki dajmos [57]: smutny dzien
17:01 Wielki dajmos [57]: kolejna laska z fizyki
17:01 Wielki dajmos [57]: juz 3 mam ^^
17:01 Ale Maciek [55]: co za kretyn :S

Widac, że dla nie których tibia wazniejsza niz szkola

tez mowisz o rzeczach o ktorcyh nie masz pojecia wiec innym nie wytykaj powiedzialem jasno ze nie pojde na open battle dopoki ludzie nie pokarza dyscypliny i naprawde zaczna byc gotowi na to ze padna a nie trzesc dupskiem o chara, powiedzialem takze ze na zaplanowane sneak attacki sie zjawie jak dadza znac... zadnego nie bylo. ile mozna czekac? jak ja organizowalem kazdy narzekal, jak ja i krupnik nie organizujemy to nic nie ma...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@up
Kolego, Adelado tylko to wiedzial wiec nie udawaj.

@Navoxiv
Wiedzialem, ze ktos napisze cos w tym w stylu, chociaz nie watpie, ze byles w pubie. ^^ chociaz jeden

@All
Konda jest taki zly i nikomu nie mowi, no popatrzcie ... Taka konspiracje z tego robil ze to masakra.

@Adelado
Okresik? Tak tym jadem plujesz. Dzieki, ze nam powiedziales, ze jest bramka lvlowa!! <OK>

@boltina
Lithium by dalo loga jakby ich wiecej bylo ^^

@ironia
Miec kogos takiego w gildi jak tharrin, co placi, ale za wszystkich to wielkie szczescie. ^^ haha
tak konda robi konspiracje, to jeden z glownych powodow czemu mielismy dosc, nie mozna bylo z nim nic ustalic, wszsytyko robil sam i nie dalo sie na niego liczyc. a ty tylko gadasz i gadac a w zyciu nic nie opkazales...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89 Pokaż post
Ide spac...Colorion, kazdy wie , ze jestes pomocny i wiekszosc Cie lubi. Nie jestes zadnym asslickerem i nigdy nie byles unloyal..

Pozdro chlopaki...Jutro kolejny dzien na Galanie
tu tez sie wtrace xD color i lojalnosc to 2 rozne rzeczy niestety... i nie nie jest to opinia zbudowana na wydarzeniach tej wojny...

a teraz ide jesc koalcje