@Autor:
Yoł zhiom ! Obsthaw mhi blatntha i dajh mi idotkhe z dyskotheki !11
Chcse cosh wies ten tegez ! ples !
Jestes, takim idota, czy co ?
Mnie tacy idioci co sluchaja HH i proboja sie upodobnic do swych "Idoli" z Polskiego Rapu/HH (Obie rzeczy w wykonaniu Polskim sa zalosne, chociaz niektore sa godne mniejszej uwagi).
Drugie, Jeszcze bardziej mnie smieszy to w jakim stopniu podchodzisz do dziewczyn, no wiem... sa Dziewczyny i sa dziwki, ty masz to drugie... Kogo to pociaga ? Spac z jakas dziewczyna, ktora to robi z kazdym ? Ekhm... Wybacz, wracaj na swoja laweczke przed blokiem, cpac glupie ziolka kupione od jakichs tam dealerow, i nie wracaj na fora internetowe, gdzie uczeszczaja dzieci.
Chociaz...Ty tez zapewne jestes dzieciaczkiem (moze i starszy moze i mlodszy niz ja, ale charakter i zachowanie masz nadal 12 - 14 latka, ktory chce sie popisac "paczcie ! jagi jesthem kul" - Przez takich jak ty, HH schodzi na Psy... I jak tu sie nie dziwic, ze ludzie mowia "Ci co sluchaja HH, sa bezmozgami" - ja slucham HH i sie czasem wstydze do tego przyznac, myslac o takim czyms jak ty).
@Topic:
Moze i by wypalil pomysl, ale... ekhm...
Twoj fake (Jak powstalo ziolo...ja pier.... skad takie idiotyczne pomysly -.- ... Juz nie masz mozgu przez to ziolo czy co ?... idz na odwyk narkomanie ...) odstrasza wszystko, co jak co... ale mnie jak ziolo z konopii, czy z czego ty tam napisales, powstaje - to mnie nie interesuje ! ani troche.
|