Zobacz pojedynczy post
stary 29-11-2006, 22:00   #3101
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Nie ja wystawialem aukcje ^^
Zobaczcie na adres... On chyba zostawil otwarty folder RAVE SS czy jakos tak...
Zapraszam do licytowania ;]
@tharrin
Mowilem mu zeby dal 500 kup teraz ;], bo wiecej nie da rady za tego chara.

@
Konda zaczal robic sneaki? Haha pvp grudgiie jest niesamowite ;] haha nie moge z niego 5 deadow juz?

@silver
Uzywaj glowe zamiast dupy do myslenia. Bys napisal o co chodzi. WIelki poznaniak .... jesus mieszkasz w poznaniu, i zgubil bys sie w tym miescie jak bys wszedl w tramwaj innych, niz ten ktory prowadzi do szkoly twojej.

Raverton zastanów się co piszesz o Silverze:/ Nie wiem o co ci chodzilo z tym zagubieniem ale tylko sie skompromitowales. Ja chodze juz od ponad 4 lat do mojej budy, ktora jest od razu przy starym Browarze, czyli w cetrum miasta i jakos sie nie uwazam, za wielkiego znawce Poznania. Biorac pod uwage, ze od centrum mieszkam 30 min drogi.

A co do Kondy to jak dla mnie lepiej jest dzialac grupka znajomych niz badna nieposlusznych. Sam parokrotnie przekonalem sie jakie moze byc irytujace pouczanie kogos, zeby czegosc nie robil a on mimo tego to robi

A Grudii lepsza nie jest, na wojnie przy Ab sama Arkussa z sd pozamiatala, tlumaczac sie ze nie trafila we wroga na battle:/
Ceapoznan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.